Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Tenergy 05FX vs Tenergy 80FX

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Tenergy 05FX vs Tenergy 80FX

    Care a jucat cu aceste doua fete? Care este mai rapida dintre ele, care sunt diferentele la spin si control? Care este mai putin sensibila la spinul care vine de la adversar, care are unghiul de aruncare mai inalt si care este mai buna pentru blocuri si smash-uri?
    Eu joc acum cu Tenergy 80FX dar as dori sa stiu si cum se comporta in comparatie 05FX.
    Blade: Mizutani ZLC
    FH Nittaku Fastarc G1
    BH Xiom Sigma II Euro

  • #2
    Judecand dupa diferentele dintre T05 si T80, T05FX este mai spinoasa si, deci, mai sensibila la spinul care vine de la adversar, insa are mai multe posibilitati de variatie a jocului.
    De asemenea, T80 are topsheet-ul mai moale si mingea are traiectorie mai lunga la topspin, insa mie nu mi-a placut la FH. De altfel, T80 nu mi-a placut nici la BH, poate din cauza traiectoriei lungi. T80 pare lipsita de control in comparatie cu T05 si nici nu sufera comparatie cu T05FX, insa viteza este mai mare decat a T05FX.
    In fine, as zice ca T80FX ar fi o optiune buna pt. BH, compensand lipsa de control a T80 cu buretele mai moale, insa este mai buna pentru capace si smash-uri, dar mai putin buna pentru topspin, mai ales langa masa (banana flick). T05FX mi s-a parut foarte buna pentru BH, am jucat cu ea o vreme, mi-a placut foarte mult. N-as recomanda-o pentru FH - e prea lenta (bine, daca joci cu Schlager Carbon, poate e ok).
    Cam atat, sper ca nu v-am zapacit cu paralela intre aceste fete si cele cu buretele tare.
    Blog de tenis de masă

    Comentariu

    Who has read this thread:
    Procesare...
    X