Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

detalii lemn joola fever

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • detalii lemn joola fever

  stie cineva de acest lemn?

 • #2
  Re: detalii lemn joola fever

  nimeni nimic? parerea lui visco o stiu, dar vreau parerea cuiva care a luat in mana acest lemn!ms ciao!

  Comentariu


  • #3
   Re: detalii lemn joola fever

   vali stie mai multe despre el
   timo boll zl
   tenergy fx

   Comentariu


   • #4
    Un lemn extraordinar, cu un control fantastic, care are o structură asemănătoare cu celebrele TBS și Maze, însă, evident, cu mici diferențe. Lemnul este din 5+2 straturi – kiri – ayous – carbon – limba, însă carbonul folosit este meliorate carbon (un fel de soft carbon, probabil). Lemnul este semnificativ mai lent ca TBS sau Maze, dar este mai apropiat de Maze ca simț (suprafața de limba, simț soft).

    Viteza este OFF, permite jocul eficient până la semi-distanță. Dacă te îndepărtezi de masă, este greu să punctezi. Sweet-spotul este mare, dar nu așa de mare ca al lui Rossi Force. Lemnul Fever este petnru un joc de topspin pe ambele părți și se comportă ca atare.

    Merge extraordinar cu fețe tari și, eventual, medii, dar este greu de folosit cu fețe moi. Are control foarte bun – practic, poți da mingea pe masă la nesfârșit, dar pentru a face punctul trebuie să muncești.

    Face pereche perfectă cu fețele tari și medii – Tenergy 05, 80, 64, Rakza 7, Rakza 9, dar merge și cu fețe medii – Rakza 7 Soft, Tenergy 05 FX etc. Pentru cei care joacă agresiv cu FH și au nevoie de mai mult control la BH – combinația T05 cu T05FX sau așa ceva este foarte bună.

    ovidiu t, phill și kdt123 apreciază asta.

    Comentariu

    Cine a citit topicul
    Procesare...
    X