Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Recomand YASAKA Rising Dragon

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Recomand YASAKA Rising Dragon

  ...fetele YASAKA Rising Dragon!Zilele trecute am descoperit un cauciuc cu care nu mai jucasem vreodata !Am fost curios sa vad ce-i cu el si am ramas placut surprins de calitatile lui!Este o combinatie chino-japoneza ,adica suprafata este dupa tehnologia chineza si buretele dupa tehnologia japoneza!Raspunde extrem de bine ,motiv pentru care am cumparat de la VIVA Sport o pereche noi!Sunt grozave!

 • #2
  Daca tot ati deschis subiectul dati mai multe detalii. Pe ce lemn ati pus fetele si la ce joc se preteaza mai bine din punctul dumneavoastra de vedere.
  blade :TB ALC
  fh : joola rhyzm-P, 2.0
  bh : andro rasant grip, 2.0

  Comentariu


  • #3
   Interesant, un fel de DHS Hurricane cu burete de Rakza 7.

   Comentariu


   • #4
    Lemnul este BY Timo Boll ALC.

    Comentariu


    • #5
     Asemănătoare fetelor menționate de domnul GigiC, sunt fetele de la Joola denumite Golden Tango, care vin si in varianta mai soft (Golden Tango PS), pe care momentan o folosesc pe un DHS HL5.... Spin foarte bun (fata ridica mingia de pe masa aprox pentru 1-1,5 secunde), cauciucul este foarte elastic, burete german (viteza, in topspin este asemănătoare fetelor europene, iar în preluări este foarte lenta, din cauza cauciucului lipicios);

     Tot in aceeași categorie intra si fetele de la Tibhar - seria Hybrid K (1,2,3, nu știu câte sunt). Singura mențiune este faptul ca acelea sunt la fel de lipicioase, însa au cel putin 1 sau 2 viteze decât seria Golden Tango, care este mai adecvata jucătorilor "de rând". Dețin un Tibhar Hybrid K1, care pusa pe un Mizutani sau pe DHS HL5, arunca mingia extrem de tare si lung, din 10 push-uri atacate cu topsin, nu cred ca reușesc sa dau 3-4 pe masa... acum depinde si de mana, însa eu am simțit-o prea rapida si dura pentru nivelul meu... (si nu in ultimul rând este foarte grea, are undeva la 56 g tăiata pe standard BTY).

     Comentariu

     Cine a citit topicul
     Procesare...
     X