Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Tuttle vip 2018

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #16
  Noah bun

  Am reusit sa dau doua antrenamante cu tuttle vip 2018 montata pe Darker Liberta Synergy +. Primul antrenament nu prea am inteles multe si din aceasta cauza nu am scris nimic. Fata se comporta nepredictibil. Are viteza foarte buna, arc mare si aruncare lunga. La primul topspin totul ok, la al doilea umpic mai in forta arunca jos, in fileu....... am injurat pe numere de casa toti chinezii si cine ma pus iar sa incerc fete chinezesti.

  Ieri, dupa o pauza de cateva zile am fugit pe la sala sa mai injur niste Chinezi. Se pare ca sa mai linistit umpic Vipul si pot sa o evaluez cumva.

  VITEZA Mai mare ca si la primul antrenament. Pot compara cu urmatoarele fete chinezesti/hibride:

  mai rapida decat Friendship/729 Battle II, DHS Hurricane 3 NEO, DHS Hurricane 3, Nittaku Hurricane Pro 3 Turbo Blue, Yasaka Shining Dragon, toate boostate in aceeasi maniera. Simnt ca inca nu sa declansat toata acceleratia de care e capabila(inca mai e putin lipicioasa) dupa ce se va stabiliza poate se va putea apropia de fetele europene rapide. Practic pot da serve rapide si lungi exact ca si cu o europeana, contre topspin, blocuri rapide.

  TOPSPIN usor de executat. Am observat ca am probleme sa prind masa cand dau topspin in forta de aproape de masa(am reglat umpic unghiul paletei si sa rezolvat). Fata exceleaza la topspin de la semi-distanta, arunca lung cu arc inalt.

  BLOCK decent, nu am sesizat probleme(cred ca aici ajuta mult si lemnul) dar nici nu pot spune ca e senzatie la block. Cred ca si aici se va comporta poate mai bine dupa ce se va stabiliza fata de la boost. Inca topsheetul este extrem de elastic (crud).

  PRELUARI Aici e marea dezamagire. Speram ca voi transforma dupa boost o fata chinezeasca in una hibrida dar m-am inselat. Fata se comporta exact ca si o europeana veritabila, nu beneficiez in nici un fel de acea lipiciozitate care sa sustina preluarea ca si la fetele chinezesti veritabile.

  SERVA exact ca si la o europeana, nu a trebuit sa fac mari modificari fata de TSP Ventus Spin, ce am folosit-o cateva luni.

  SIMNT mediu hard, topshet elastic control decent

  In CONCLUZIE pot spune ca am o fata mult peste medie ca si comportament, comparabila la capacitati cu aproape orice fata europeana.

  PRO
  am castigat mare lejeritate la Topspin
  spin bun si usor de generat chiar si la viteze mici
  pretul(la 100 de lei e o alternativa buna pentru multe fete europene)


  CONTRA
  am pierdut atuul adus de lipiciozitatea chinezeasca
  aproape de masa si de pe masa trebuie inteleasa ca atare si modificat din unghiul paletei (diferit fata de tot ce am incercat pana acum)
  per total jocul meu a regresat umpic, din ce simnt(poate aici intervine si adaptarea, sper ca dupa cateva antrenamente sa fie mai bine)
  greutatea: fata are 74 de grame netaiata, pentru mine e mult.  CRED CA SE MAI POATE FACE O EVALUARE PESTE O LUNA SI ACEEA VA FI MAI CONCLUDENTA.

  Darker Liberta Synergy + --Tuttle VIP 2018
  Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume
  Doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume

  Comentariu


  • #17
   Revin cu cateva precizari suplimentare despre vip 2018

   In comparatie cu dignics 05 pe care le folosesc acum. Precizez ca am folosit aceste fete (dignics si vip 201 pe acelas lemn.

   La serviciu mi sa parut ca vip 2018 produce mai mult spin decat dignics sau cel putin il produce mai usor, fara a fi necesar sa posezi o tehnica perfecta. Posibil ca aplicand o tehnica buna sau foarte buna dignicsul sa iasa mai bine din aceasta lupta.
   La capace dignics este superioara
   La topspin din rever dignics castiga si aici detasat lupta
   E, la forhand, cred ca Vip 2018 pe un lemn OFF+ semi elastic cu carbon sub primul furnir s-ar putea sa fie mai buna decat dignics 05.

   Liuian, alx_vass și Claudiu84 apreciază asta.
   Darker Liberta Synergy + --Tuttle VIP 2018
   Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume
   Doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume

   Comentariu

   Cine a citit topicul
   Procesare...
   X