Postat în original de pedrosyto
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ziceri Philos Sophi-ce - off topic turneul final
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Ziceri Philos Sophi-ce - off topic turneul final
BLADE: PRIMORAC CARBON OFF+
FH: KOKUTAKU BLutenkirsche 868 TENSION SUPER TACKY
BH: Tibhar super defence 40Taguri: Nimic
-
Postat în original de pedrosyto Vezi postOk,poate nu m-am facut foarte inteles,dar ce este de inteles,blaturi au fost,se mai fac,NU SE MAI FACK!!,Sa fim seriosi..Oamenii gresesc,vor gresii..Si sa vedem ,Vom regreta,Da ,Sau ,Nu!VA Salut pe toti!!
Martiri se sacrifica
Invingatori sunt eroi
Dar, la semnarea acordului de pace, stau la masa doar generali.
-
Postat în original de remusvasilescu Vezi postAm incercat sa ma abtin si sa nu ma implic..dar cand vad atata superficialitate si incurajare spre necinste nu pot sta deoparte.Am avut placerea sa l cunosc pe Alexandru.. un tip de o eleganta desavarsita care nu merita bufonariile unor oameni de o asemenea speta . Ce exemplu dau ei copiilor care participa in acest circuit??????? Toti acei sustinatori ai ,,inteleptului si integrului'' Simon Csaba (sper ca ati sesizat ghilimelele fani infocati ai acestui caracter de doi bani) va rog sa stati linistiti, Amaturul nu o sa va simta lipsa, ba mai mult cred ca se va indrepta intr o directie mai buna. Dragi jucatori legitimati, care nu reusiti sa castigati meciuri in ligile in care activati si veniti in Amatur cu nasul pe sus (recunosc ca sunt rautacios si generalizez.. dar m-a deranjat exprimarea acea : jucator legitimat la ,,SC PRABUSIREA''), eu unul va multumesc pentru retragerile de la acest turneu atata timp cat sustineti un astfel de caracter.
Comentariu
-
Postat în original de remusvasilescu Vezi postAm incercat sa ma abtin si sa nu ma implic..dar cand vad atata superficialitate si incurajare spre necinste nu pot sta deoparte.Am avut placerea sa l cunosc pe Alexandru.. un tip de o eleganta desavarsita care nu merita bufonariile unor oameni de o asemenea speta . Ce exemplu dau ei copiilor care participa in acest circuit??????? Toti acei sustinatori ai ,,inteleptului si integrului'' Simon Csaba (sper ca ati sesizat ghilimelele fani infocati ai acestui caracter de doi bani) va rog sa stati linistiti, Amaturul nu o sa va simta lipsa, ba mai mult cred ca se va indrepta intr o directie mai buna. Dragi jucatori legitimati, care nu reusiti sa castigati meciuri in ligile in care activati si veniti in Amatur cu nasul pe sus (recunosc ca sunt rautacios si generalizez.. dar m-a deranjat exprimarea acea : jucator legitimat la ,,SC PRABUSIREA''), eu unul va multumesc pentru retragerile de la acest turneu atata timp cat sustineti un astfel de caracter.
Comentariu
-
Comentariu
-
Postat în original de adilazaroiu Vezi postDomnule Sarcani , ati castigat!
Lazaroiu Adrian - ma retrag .Multi sunt sportivi..putini sunt oameni.
BLADE: PRIMORAC CARBON OFF+
FH: KOKUTAKU BLutenkirsche 868 TENSION SUPER TACKY
BH: Tibhar super defence 40
Comentariu
-
Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi postbuna dimineata.am o intrebare asa ca la o ora de iarna:se poate face si a cincea categorie ?cea a filozofilor?
Intradevăr, mesajele care nu au legatura cu inscrierile trebuie mutate. Mai sunt vreo două mesaje care au legatura cu turneul, vede cine trebuie Moderatorul o să le mute unde le este locul, dacă nu poate il rog la Admin.
Comentariu
-
Postat în original de GeluBv Vezi postDa, tu ai mp-ul cel mai mare, esti favorit.
Intradevăr, mesajele care nu au legatura cu inscrierile trebuie mutate. Mai sunt vreo două mesaje care au legatura cu turneul, vede cine trebuie Moderatorul o să le mute unde le este locul, dacă nu poate il rog la Admin.
Comentariu
-
Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi postbuna dimineata.am o intrebare asa ca la o ora de iarna:se poate face si a cincea categorie ?cea a filozofilor?Blade : Spinlord Ultracarbon Def
FH : Spinlord Degu 2.1 mm
BH : Spinlord Sternenfall OX
Comentariu
-
Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi postbuna dimineata si dumneavoastra domnule vladoiu gelu.nu cred ca ne cunoastem si nu inteleg cum va permiteti sa imi vorbiti la pertu.probabil ca acele mesaje obscene de pe messenger-ul meu nu sunt de la dumneavoastra.nu va puteti permite sa fi-ti suspendat.cei de la facebook fac numai prostii.am inteles ca sunteti un om integru.numai bine va doresc.)))asta s-ar putea sa doara un om inteligent dar,....asta este
Am o presimtire ca,daca continui cu sesizari la aceasta persoana(nu-i spun numele pt.ca nu merita sa i se faca o reclama nemeritata
)))))o sa ai parte de repercursiuni din partea subalternilor
)O zi excelenta la toti ADEVARATII amaturisti!!
Comentariu
Cine a citit topicul
Comentariu