Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

problema medicala

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #16
  Postat în original de Adam Worth Vezi post
  Eu recomand Clujul. Ai sanse mult mai mari sa dai peste oameni bine pregatiti care sa nu te usuce de bani.
  Dupa 2 ani?

  Comentariu


  • #17
   Salut!
   Nu am treaba cu tenisul de masa, dar am vrut sa scriu despre ligamentoplastie. Tocmai am suferit o astfel de operatie saptamana trecuta, dupa indelungi cautari si dupa 10 ani in care am stat cu ligamentul rupt. Nu recomand sa stati cu ligamentul rupt pentru ca asta afecteaza cartilajul si acesta nu se mai reface, chiar daca puteti desfasura activitati sportive si cu acea instabilitate, cu orteze sau nu.
   Dupa ce am fost la consultatii la o gramada de medici din Bucuresti, medici cu renume, la spital de stat dar si la clinici private, m am hotarat sa merg la o consultatie si la Brasov la spitalul privat Clinicco, unde mi am facut si ligamentoplastia. Ei lucreaza si cu CAS si o parte din operatie este decontata, iar pretul intreg este oricum mai mic decat la medicii din Bucuresti. Conditiile sunt foarte buna- cazare, masa, personalul amabil si bine pregatit(infirmiere, asistente, anestezist, kinetoterapeut), doctorul comunicativ si dornic sa mi ofere cate informatii am nevoie. Toata echipa si a facut treaba foarte bine. RECOMAND!
   Recuperarea a inceput a doua zi dupa operatie precum si mersul cu orteza si carje (oferite de CLINICCO). Una peste alta, e cea mai buna alegere pe care o puteam face, ca pret, calitatea serviciilor, obtinerea informatiilor si atmosfera ce conteaza mult pt psihicul pacientului.

   Comentariu

   Cine a citit topicul
   Procesare...
   X