Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Agnita - sala de antrenament tenis de masa

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Craciun Fericit !  Comentariu


  • Thanks,Santa Iuliu!
   I love table tennis !

   Comentariu


   • Postat în original de csabazedler Vezi post
    Thanks,Santa Iuliu!
    You are welcome, Bro !

    Comentariu


    • Pe lângă zilele geroase și ninsorile abundente,începutul de an ne-a propus și momente de reală bucurie,sentiment prilejuit de vizita "Maestrului" Adimucu la sala noastră de antrenamente de la Prut.Cu franchețea nealterată și umorul,sec, inegalabil,lucruri deja deja (re)cunoscute,Alin ne-a tinut in suspans încă o dată cu ultimele aventuri de pe tărâmurile bulgărești,acolo unde s-a auto exilat de ceva vreme!
     I love table tennis !

     Comentariu


     • Csaby, "exilarea" e forțată totdeauna
      Dar mă întorc mereu cu plăcere în locul în care îmi trezește de fiecare dată amintiri plăcute, deși e neschimbat.

      Maestre, aștept cu nerăbdare să mă "inviți" pentru încă 5 minute măcar în acel garaj-atelier de la "întreprindere", de unde eu de fapt mi-am luat zborul către turneele AmaTur. Până nu ieși la pensie...      iuliu zedler apreciază asta.

      Comentariu


      • Incepatoriii prezenti ieri seara la obisnuitul antrenament de joi au avut parte de o placuta surpriza,pe langa obisnuitele mingi si palete cele trei mese de antrenament din sala de la Prut fiind "ornate" si cu dulciuri!
       Respectând traditia inceputa acum 10 ani,"Mos Nicolae" ne-a vizitat sala in ajun de sarbatoare curios,se pare,sa-i cunoasca si sa-i vada la lucru pe cei mai noi dintre micii ping-pongisti agniteni.Copiii s-au aratat recunoscutori mosului si i-au dedicat primul lor (mini)turneu,cu partide in care s-au straduit sa puna in practica cele invatate pana in prezent,cu ambitii si sperante mari in viitor.Matteo Maier(12),Terbea Sonia(10),Anghel Cristina(10),Barner Christian(11),Schiopu Rares(7) si Catalin Cristea(11),ei sunt "schimbul de maine" in tenisul de masa agnitean!
       iuliu zedler apreciază asta.
       I love table tennis !

       Comentariu


       • O liniste neobisnuita invaluieste sala noastra de antrenamente de patru saptamani,de când,impreuna cu copiii #Stam acasa!
        Inauntru,chicotele si chourile copiilor din zilele "bune"sunt acum inlocuite de zgomotele terifiante date de puternice rafale de vânt care ne testeaza de cateva zile rezistenta geamurilor iar,pe la colturi,paianjenii incearca timid sa-si reconstruiasca pinzele indepartate cu cateva zile inainte.Prietenul nostru fidel,SHORTY,vegheaza imperios asupra meselor si a paletelor frumos ordonate,provocandu-ne parca la joc,insa,instantaneu,mirosul de spirt si dezinfectant ne readuce cu picioarele pe pamant ........dar,ne vom reintoarce cu si mai mare dorinta si placere de a juca ping-pong,asta nu ne-o poate lua nici CORONA!
        mandelafree, lucian75 și 3 alții apreciază asta.
        I love table tennis !

        Comentariu


        • Vadit emotionati,luni seara ne-am intalnit la sala cu Paul si Endre pentru a-l comemora pe GeoIarba,prietenul si colegul nostru de sala,plecat dintre noi la cele vesnice.Am depanat impreuna amintirile frumoase traite in toti acesti ani, intamplari care mai de care mai comice dar si cele mai recente care,inevitabil,ne-au indepartat pe unii de altii.
         Marti,la inmormantare,am prezentat cu Endre condoleante si o coroana de flori din partea noastra si a tuturor prietenilor din Amatur.
         La urma urmei,suntem oameni iar omul este supus greselii....asa ca noi te-am iertat,Geo,Odihneste-te in Pace!
         iuliu zedler apreciază asta.
         I love table tennis !

         Comentariu


         • Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca.
          Timo Boll ALC F/B Tenergy 05.
          https://www.youtube.com/channel/UCzq...cyMHq2mWRUvN3A
          Va rog sa aveti o viata frumoasa.

          Comentariu

          Cine a citit topicul
          Procesare...
          X