Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Partener de antrenament Top Tenis Arena

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Partener de antrenament Top Tenis Arena

    Vine, vine primavara si, odata cu ea, am picat si eu in Capitala, fapt pentru care m-am ales, momentan, cu lipsa celor 3-4 ore jucate de 3 ori pe saptamana in Targoviște. Drept urmare caut partener de antrenament, Top Tenis Arena, intre orele 13 - 18, dar si dupa 18, daca este cazul (nu conteaza ziua).

    Asadar, daca cineva este dispus sa imparta o masa cu un jucator de nivel mediu, dar cu reale sanse de a avansa sub acest nivel (), il rog sa posteze in acest topic sau sa ma contacteze la 0724043478.

    Multumesc.
    Bogdan

  • #2
    Salut,
    Sunt eu doritor daca mai esti interesat, dar pot doar incepand cu ora 18-18:30 de luni pana vineri (deh, serviciul) si in weekend ocazional (cand nu plec din București) la orice ora.

    Eu sunt incepator spre mediu, sa zic, nivel hobby, n-am jucat niciodata in niciun fel de competitii. Daca esti dispus, putem incerca o data sa vedem diferenta de nivel. Eu n-am o problema sa joc cu jucatori mult mai experimentati decat mine, dimpotriva .
    Octav

    Comentariu


    • #3
      Salut,

      Din pacate in aceasta perioada nu am timp nici sa mor (job nou, alergatura cat cuprinde ), momentan topicul acesta nu mai este de actualitate, se poate inchide.

      Comentariu

      Who has read this thread:
      Procesare...
      X