Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

nu vad mesajele din forumuri!

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • nu vad mesajele din forumuri!

    Am o problema cu vizualizarea continutului forumurilor: vad doar thread-urile marcate sticky. De pilda acum in forumul General vad ca sint 401 thread-uri (contorul de linga butoanele de navigare intre pagini), dar in lista nu vad decit cele 4 thread-uri sticky din prima pagina, si pe orice alta pagina m-as duce nu mai vad nici un thread de mesaje; aici (in Probleme migrare) contorul zice 21 thread-uri, dar eu nu vad nici unul. Nu stiu sa spun sigur de cind mi se intimpla asta, de obicei citesc mesajele pornind de la lista de mesaje noi; dar am remarcat problema la citeva zile de la trecerea la noul forum (si am sperat ca e o problema tranzitorie, si-o sa se rezolve de la sine in timp - dar n-a fost asa). Presupun ca mi se intimpla doar mie, fiindca n-am auzit pe altcineva sa se plinga de asta; si poate fi ceva cauzat de o combinatie de setari, dar nu stiu care setari. Am incercat diverse valori pentru toate setarile care mi se parea ca ar putea avea o influenta asupra acestei situatii - nici un rezultat; am incercat si butonul de Reset Fields de la General Settings dar nu pare sa aiba nici un efect (setarile ramin aceleasi).

    Mentionez ca asta se intimpla doar pe Firefox; cu Internet Explorer (chiar IE6) merge, si vad toate threadurile de discutii dintr-un forum; dar FireFox este browserul pe care il folosesc in mod curent, l-am folosit fara probleme pe versiunea veche de forum si n-as trece la IE doar pentru asta. In FF am extensia NoScript, dar tenisdemasa.ro este enabled; nu stiu ce alte setari ar mai putea cauza problema asta - are cineva o solutie? Multumesc mult!

    P.S. si tot despre setari: si setarea limbii de afisare pentru forum nu pare sa fie salvata corect; dupa ce o trec pe Engleza imi apar pentru o vreme textele in engleza, dar apoi, fara sa-mi pot da seama exact cind si de ce, ma trezesc cu interfata iar in romana. Nu e deranjant, oricum nu prea citesc textele din interfata, e doar ciudat.

  • #2
    V-am resetat setarile la user.
    Ar trebui sa functioneze normal, aveti acum setari identice cu ceilalti utilizatori.
    lemn: Waldner Dotec Carbon
    fețe: Dignics 05/Dignics 05

    Comentariu


    • #3
      Daca ai Adblock activat, blocheaza continutul. Cred ca si Noscript face la fel - incearca sa-l dezactivezi de tot si sa browsezi forumul, de proba.
      Blog de tenis de masă

      Comentariu


      • #4
        Avea activata o setare: "Afiseaza subiecte din ultima saptamana".
        Plus alte setari mai ciudate.
        Am resetat la "default".
        lemn: Waldner Dotec Carbon
        fețe: Dignics 05/Dignics 05

        Comentariu


        • #5
          AdBlockPlus era cauza (desi nu ma lamuresc cum; probabil ceva din regulile de pe EasyList.ro afecta indirect acest site); i-am dat disable pentru tenisdemasa.ro si merge. Multumesc tuturor!

          P.S. setarile "ciudate" erau de la experimentele pe care le facusem inainte sa scriu mesajul, in speranta ca ii dau de cap; la AdBlock nu ma gindisem, pina acum nu mi-a facut probleme.

          Comentariu


          • #6
            Stiu - sunt patit
            Blog de tenis de masă

            Comentariu

            Who has read this thread:
            Procesare...
            X