Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Forum actualizat - eventuale probleme - postati aici
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
In urma unei remarci la cald, din urma cu cateva luni, m-am trezit cu acces interzis pe tapatalk iar anumite functii de pe site mi-au fost dezactivate. V-am scris si in privat, puteti remedia?
Lemn Levi SIC Gloria OFF; Fețe - FH:BT Tenergy 05 max black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Lemn Levi SIC Balsa. OFF-: Fețe -FH:Tibhar Evolution Mxp max black+BH Tibhar Grass Dtecs 0,5 mm red
Vreau sa schimb elementele semnăturii! Inainte intram în Mesje, acolo aveam Semnatura mea, era ok. In noul format,CEAȚĂ totală!
In dreapta sus- clic st la "username" ( Ex Laky) selectam "setari utilizator" apoi clic pe "cont"
Apoi la rubrica "Opțiuni detaliu conversație" clic pe "editeaza semnatura post"
Lemn Levi SIC Gloria OFF; Fețe - FH:BT Tenergy 05 max black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Lemn Levi SIC Balsa. OFF-: Fețe -FH:Tibhar Evolution Mxp max black+BH Tibhar Grass Dtecs 0,5 mm red
Buna ziua. Va rog frumos dacă puteți să-l l ajutați pe Piper Petru din Luna Cluj că nu mai poate să deschidă Tapatalk. Eu nu știu cum să al ajut. Telefon Piper Petru 0756665990. Multumesc
Buna ziua. Va rog frumos dacă puteți să-l l ajutați pe Piper Petru din Luna Cluj că nu mai poate să deschidă Tapatalk. Eu nu știu cum să al ajut. Telefon Piper Petru 0756665990. Multumesc
Comentariu