Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Mascarea servicilor

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Mascarea servicilor

    Mascarea servicilor este permisa?
    Se poate ascunde si cu mana si cu spatele care este permisa..
    Blade:Hurricane King
    FH: Tenergy 64
    BH: Xiom sigma pro

  • #2
    Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	legalServe_composite.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	19,9 KB 
ID:	767215Nu,nu este permisa in niciun fel mascarea mingii.
    A fost permisa cu cativa ani in urma.
    Acum regulamentul prevede clar ca trebuie sa ti mingea in palma deschisa,iar dupa ce arunci mingea,mana coboara,astfel incat sa nu mascheze mingea.
    http://tabletennis.about.com/od/rule...he-Service.htm
    - - - Actualizat - - -

    Mingea trebuie aruncata cel putin la inaltimea fileului,si in sus,nu inspre tine.
    Trebuie sa lovesti mingea in cadere,nu in urcare,si nici cand a ajuns la punctul maxim.
    Mingea obligatoriu trebuie sa fie in spatele liniei albe ce delimiteaza marginea mesei.Nu poti servi de langa fileu de exemplu.
    Ultima editare de george25; 20.apr.2013, 09:31.
    Lemn:Butterfly Liu Shiwen
    FH: Tenergy 05
    BH: Dignics 05

    Comentariu


    • #3
      Multumesc frumos pentru raspuns domnu george
      Blade:Hurricane King
      FH: Tenergy 64
      BH: Xiom sigma pro

      Comentariu

      Cine a citit topicul
      Procesare...
      X