Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

minge dubla

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • minge dubla

    daca la executarea unei lovituri mingea atinge de 2 ori fileul apoi cade in partea de masa a adversarului cui i se acorda punctul?

  • #2
    Postat în original de jacsonn Vezi post
    daca la executarea unei lovituri mingea atinge de 2 ori fileul apoi cade in partea de masa a adversarului cui i se acorda punctul?
    ...poate sa faca si ...sex cu fileul ,numai sa treaca apoi de cealallta parte a lui peste acesta si este punctul dumneavoastra.
    FH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64

    Comentariu


    • #3
      Va propun un exercitiu de imaginatie legat de aceasta tema:mingea loveste violent suportul lateral dreapta al plasei fileului capatand un efect puternic,capabil sa o "plimbe" pe banda de sus a fileului pana la suportul din stanga de unde,in mod cu totul imprevizibil,in urma atingerii suportului,cade pe suprafata de joc a adversarului!!!???
      Ce dicteaza arbitrul?
      I love table tennis !

      Comentariu


      • #4
        daca adversarul returneaza si castiga punctul,arbitrul ii acorda lui punctul,daca nu ...nu

        Comentariu


        • #5
          Postat în original de csabazedler Vezi post
          Va propun un exercitiu de imaginatie legat de aceasta tema:mingea loveste violent suportul lateral dreapta al plasei fileului capatand un efect puternic,capabil sa o "plimbe" pe banda de sus a fileului pana la suportul din stanga de unde,in mod cu totul imprevizibil,in urma atingerii suportului,cade pe suprafata de joc a adversarului!!!???
          Ce dicteaza arbitrul?
          Mingea ,cum spunea si colegul din Baia Mare,poate sa faca ce vrea pe fileu,si sa stea cit vrea pe fileu,iar dupa aceea cade pe suprafata adversarului ,se poate continua in mod normal jocul,arbitrul dicteaza punct celui care a cistigat mingea.

          O situatie care a fost discutata la unurile din cursuri de arbitraj la care am participat,mai delicata dar care se intilneste rareori,dar din ce in ce mai des este aceea cind mingea cade pe suportul fileului din partea de jos(O mare parte din filee,Joola WM,Donic Stress,etc,au suportul de la baza lat de3-4 cm,pt a fii mai stabil si a oferi sistemului de prindere o suprafata cit mai mare),caz cind mingea vine de la o inaltime f mare si cade aproape perpendicular pe sup. de joc,aproape paralela cu fileul.Daca minge dupa ce atinge suportul fileului si iese afara indiferent pe ce parte,a ta sau a adversarului se considera minge afara.Daca minge cade pe suportul fileului indiferent pe ce parte si dupa aceea ajunge in suprafata de joc a adversarului se continua minge.In rest in tenisul de masa nu prea exista situatii deosebite cind arbitru trebuie sa ia o decizie delicata .
          Cele mai discutate decizi sunt cele de atentionare a inaltimi aruncarii mingi la serviciu,in divizile inferioare,si acordarea punctului la returnarea mingi cu mina pina la incheietura .La nivel de amatori se recomanda repetarea punctului.

          Comentariu


          • #6
            my opponent serves and I return briefly with effect to the net so that without the opponent touching the ball it falls in my field. What happens: continue the ball or score, if yes for whom?
            Ladiesshop make for all size and models waterproof washing machine cover.

            Comentariu


            • #7
              Postat în original de nelu mutiu Vezi post
              ...poate sa faca si ...sex cu fileul ,numai sa treaca apoi de cealallta parte a lui peste acesta si este punctul dumneavoastra.
              Daca sta zece min pe fileu si nu este scorul 9 - 9 se trece la ACTIVIZARE!
              Primorac Carbon FL Off+
              Sriver FX // Sriver FX

              Comentariu

              Cine a citit topicul
              Procesare...
              X