Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ai voie sa schimbi paleta dintr-o mana in alta in timpul jocului?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Ai voie sa schimbi paleta dintr-o mana in alta in timpul jocului?

    Am intalnit pe cineva la masa de joc care servea cu dreapta din cotul de FH si apoi muta palta in mana stanga.
    Este regulamentar?
    Va multumesc.
    www.*************

  • #2
    Postat în original de EduardFoto Vezi post
    Am intalnit pe cineva la masa de joc care servea cu dreapta din cotul de FH si apoi muta palta in mana stanga.
    Este regulamentar?
    Va multumesc.
    Da... este regulamentar...

    Urmăriți acest video:



    Sent from my NEO-x7-216A using Tapatalk
    Ultima editare de Ghiță Marta; 10.aug.2014, 16:38.
    BLADE : DHS Hurricane King III - FH: Cauciuc Negru - BH: Cauciuc Rosu

    "Știu că sunt prost dar când mă uit în jur prind curaj"

    Comentariu


    • #3
      nu este... „regulamentar”

      este pur și simplu... normal

      atâta timp cât lovești mingea doar cu paleta, ai voie s-o ții și în gură, dacă ai măiestrie destulă.
      ba parcă am auzit că și cu degetul ai voie să lovești, dacă e vorba despre degetul care ține priza pe paletă...

      după câte știu, doar să arunci paleta după minge n-ai voie.

      Comentariu


      • #4
        Postat în original de adimucu Vezi post
        după câte ??tiu, doar să arunci paleta după minge n-ai voie.
        Si asta se poate, dar nu ai voie s-o iei inapoi ca sa continui mingea ... daca mai este cazul ...
        TEnergy 05 (FX) // Viscaria // TEnergy 05
        When everything else is going wrong ... just hit the ball on the table!

        Rule no.1 - The ball must reach the table
        Rule no.2 - The ball will return on the table


        Turnee Amatur - Bistrita ... ... Clasament - BN

        Comentariu


        • #5
          Poti sa faci ce vrei cu paleta, insa atunci cand lovesti mingea, paleta trebuie sa fie intr-o mana si trebuie sa respecti regula de a nu atinge masa cu cealalta mana. Nu conteaza daca o arunci in sus sau pe jos sau in alta directie.
          Chestia e ca nu e voie s-o arunci spre minge cand aceasta atinge fileul si vine scurta.
          Blog de tenis de masă

          Comentariu


          • #6
            ba parcă am auzit că și cu degetul ai voie să lovești, dacă e vorba despre degetul care ține priza pe paletă...

            după câte știu, doar să arunci paleta după minge n-ai voie.???

            Comentariu


            • #7
              Postat în original de blackbee045 Vezi post
              ....

              după câte știu, doar să arunci paleta după minge n-ai voie.???
              Este intrebare?...sau chiar esti pakistanez?
              Hobby: Motoare si ski !
              http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

              Comentariu


              • #8
                Diz iz za kuescion?Or iznt?.Am voie sa joc cu doua palete, una in fiecare mana? Sau cu trei palete le arunc in sus si le prind ca aia de la circ,intre timp mai dau si in minge?

                - - - Actualizat - - -

                Sa fim seriosi, domnilor.Puneti intrebari pertinente.

                Comentariu


                • #9
                  Da poti schimba paleta dintr-o mana in alta,in cazul in care ai viteza si indemanarea necesara !
                  Nu este nimic neregulamentar.

                  Comentariu


                  • #10
                    Postat în original de Ghiță Marta Vezi post
                    Da... este regulamentar...

                    Urmăriți acest video:



                    Sent from my NEO-x7-216A using Tapatalk
                    Foarte interesant... Jucatorii capabili de asa ceva sunt extraordinari...
                    MX-P / R&B / MX-S
                    "My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be."

                    Comentariu

                    Cine a citit topicul
                    Procesare...
                    X