Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

O mica dilema

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • O mica dilema

    Daca cineva serveste cu mingea umeda si iti ramane pe paleta dita mai pata de apa, se repeta mingea? Am observat ca toti repeta daca e cazul de asa ceva dar apare cumva si in regulament? Sau e doar o chestie de fair play? Daca apare in regulament pe undeva va rog sa lasati un citat cu partea aceea, ca eu am tot cautat.
    Lemn: Butterfly Petr Korbel
    BH: Tenergy 05 FH: DHS Hurricane 3 NEO national blue sponge

  • #2
    Nimeni nimic???
    Lemn: Butterfly Petr Korbel
    BH: Tenergy 05 FH: DHS Hurricane 3 NEO national blue sponge

    Comentariu


    • #3
      Banuiesc ca te referi la ITTF, nu la Amatur...

      Multe detalii nu sunt trecute in regulament si multe chestiuni sunt interpretabile, si totusi la pct 5 (definitii) coroborat cu 8 ( de mai jos) poate da dreptul arbitrului sa decida repetarea pentru prima data si pierderea punctului daca se repeta.

      8. **Daca se incalca regulile necesare pentru asigurarea unui bun serviciu nu se va da nici un avertisment, iar adversarul va primi un punct in defavoarea celui care nu a respectat regulamentul.

      a)******Exceptie fac situatiile cand arbitrul are dubii in ceea ce priveste corectitudinea/incorectitudinea unor actiuni ale jucatorilor, atunci el intrerupe jocul si-i avertizeaza pe cei care au gresit fara a acorda un punct adversarilor. Daca in cadrul aceluiasi meci se repeta unele actiuni a caror corectitudine este incerta, adversarul jucatorului care a gresit va primi un punct.
      Hobby: Motoare si ski !
      http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

      Comentariu


      • #4
        Acu cativa ani la un turneu (Adjud,daca nu ma insel) in eliminatorii jucau Rares cu dl Maresi de la Focsani.La aproape fiecare serviciu,acesta uda mingea intentionat cu transpiratia care ii siroia din abundenta pe corp..A iesit un oaresce scandal acolo,daca nu ma insel Maresi a fost suspendat vreo 6 luni pt ca nu era la prima golanie.
        In situatiile pe care le-am intalnit in timpul jocurilor oficiale functioneaza un gentlemen"s agreement de genul: daca ai servit si jucatorul la primire rateaza mingea si iti arata paleta cu pata de apa lasata de minge e vina ta(nu ai verificat mingea inainte de serviciu) punctul se repeta. Daca ai servit si ratezi tu lovitura e vina ta(nu ai verificat mingea inainte de serviciu) si jocul merge mai departe
        of all the things i lost i miss my mind the most

        Comentariu

        Cine a citit topicul
        Procesare...
        X