Anunț

Adună
Nici un anunț īncă.

Nelamurire

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • gpopescu
  a răspuns
  Dl. Matei,
  Aceste situatii de serviciu neregulamentar sunt de regula semnalate de catre jucatorii care servesc regulamentar, adica tin mingea in palma deschisa si o arunca in fata corpului cel putin o lungime de paleta.
  De ce ar trebui sa se respecte acest lucru de a servi regulamentar cred ca este lesne de inteles pentru majoritatea dintre noi.
  Eu cred ca exista 2 tipuri de jucatori care servesc cum nu trebuie:
  1. unii care nu stiu sa serveasca decat asa, si nu pot fi schimbati niciodata
  2. ceilalti care stiu sa serveasca si frumos, dar pentru a face puncte mai usor adopta aceasta metoda neconventionala

  Pentru a putea sa mai reducem din numarul lor, eu propun sa deschidem in acest post al dvs. o lista cu jucatorii care adopta astfel de practici pentru a castiga puncte si de cele mai multe ori meciul intreg.

  Bineinteles ca fiecare nominalizare ar trebui insotita de un argument foto sau video care sa dovedeasca aceasta ticalosie a unora.
  Primiti consideratia mea!
  Ultima editare de gpopescu; 13.feb.2019, 11:04. Motiv: edit

  Lasă un comentariu:


 • Mitar Marius Tiberiu
  a răspuns
  Si nu sunteti singurul care a patit asa ceva! Parca le dai in cap cind le spui sa nu serveasca din mina! Dar na! Asta e! Sa fim sanatosi! Restu detalii!

  Lasă un comentariu:


 • mateidumitru
  a creat un topic Nelamurire

  Nelamurire

  La turneul de la Lazarea, adversarul meu serveste in mod repetat din mana. Il rog sa serveasca corect dar continua in acelasi mod. Solicit arbitraj. Gelu Vladoiu se ofera sa arbitreze, dar si in prezenta arbitrului, adversarul serveste la fel. Arbitrul ii atrage atentia, dar el nu recunoaste nici in ruptul capului ca ar gresi cu ceva. Pana la urma, apeleaza la alta metoda de a-si enerva adversarul: la scorul de 11-10 pentru mine, el sustine ca e 11-10 pentru el, incercand sa fure 2 puncte. In acel moment si-a atins scopul, a reusit sa ma scoata din minti si l-am apostrofat facandu-l nesimtit. N-a fost de acord ca e nesimtit si a sarit la bataie. Am avut noroc cu Gelu, care a intervenit si a reusit sa ne potoleasca. Dar dupa asta Gelu a plecat si a venit Paly, care, ca sa aplaneze conflictul, a spus ca in Amatur, fiecare are dreptul sa serveasca cum vrea. Pentru a nu-l pune in pozitie proasta, am inghitit decizia lui, desi nu cred ca a fost cea corecta. In mod normal, trebuia sa ne asigure arbitrajul pana la terminarea meciului.
  Regulamentul circuitului Amatur pe 2019, stipuleaza ca jocurile din circuitul Amatur se desfasoara respectand regulile jocului de tenis aprobate de ITTF si FRTM, care spun clar ca srviciul corect este daca inaltimea mingii fata de palma, este > 16 cm.
  Este oare atat de greu sa respectam regulile pe care noi ni le-am impus ?
  Rog conducerea Amatur sa ia masuri pentru viitor, sa se respecte toate regulile impuse de regulament, pentru a nu se mai crea premizele unor astfel de conflicte, care nu fac placere nimanui.
Cine a citit topicul
Procesare...
X