Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

A cazut mingea de 2 ori?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • A cazut mingea de 2 ori?



    Voi ce credeti?a cazut mingea de 2 ori pe masa adversarului?sau cel de la primire a lovit paleta de masa inainte de a lovi mingea?
    Din ce vad,arbitrul ofera punctul jucatorului aflat la primire,pentru ca celalalt a oprit punctul
    Lemn:Butterfly Liu Shiwen
    FH: Tenergy 05
    BH: Dignics 05

  • #2
    Eu cred ca a cazut de doua ori.
    TEnergy 05 (FX) // Viscaria // TEnergy 05
    When everything else is going wrong ... just hit the ball on the table!

    Rule no.1 - The ball must reach the table
    Rule no.2 - The ball will return on the table


    Turnee Amatur - Bistrita ... ... Clasament - BN

    Comentariu


    • #3
      A cazut de doua ori si se aude cel mai clar sunetul mingii la al doilea contact cu masa la prima reluare (cea de aproximativ 1/2 din viteza normala de derulare a imaginii si sunetului). Arbitrul a gresit.
      --=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
      --=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--

      Comentariu


      • #4
        Mingea atinge de doua ori masa inainte sa fie returnata.
        Dupa parerea mea.

        Comentariu


        • #5
          La cea mai lenta reluare se aude cum mingia atinge a doua oara masa, apoi imediat sunetul paletei care loveste masa. La "viteza normala" aceste doua momente sunt ca si suprapuse.
          Lemn: Galaxy Z5 VF
          Fete: Bty. Tenergy 05/ Victas >01.

          Comentariu


          • #6
            De 2 ori am vazut eu...
            BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
            "Atentie : Dacă aprinzi proiectoarele de ceață noaptea (afară nefiind ceață) mașina ta primește automat 25 CP in plus !"

            Comentariu


            • #7
              Sigur de 2 ori se aude clar in ultimul slow motion.

              Comentariu


              • #8
                De doua ori. Insa noi avem la dispozitie slow motionul la diferite viteze, pe cand arbitrul doar doi ochi si doua urechi. E normal ca in situatii extreme acestia sa mai si greseasca.
                Lemn Levi SIC Gloria OFF; Fețe - FH:BT Tenergy 05 max black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
                Lemn TSP BLACK BALSA 7. OFF: Fețe -FH:Tibhar Evolution Mxp max black+BH Tibhar Grass Dtecs 0,5 mm red

                Comentariu


                • #9
                  Evident ca a cazut de 2 ori si o loveste ca la fotbal-din drob!!!!
                  Blade - XVT ZL - Hinoki (Zylon Carbon)- OFF+
                  FH - Yasaka Mark V Max
                  BH- Yasaka Mark V Max

                  Comentariu


                  • #10
                    Fara reluari ati fi spus la fel?

                    Comentariu

                    Cine a citit topicul
                    Procesare...
                    X