Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Dreptul la opinie

Adună
X
Adună
Utilizatori activi care vizualizează acest topic: 1 (0 membri și 1 vizitatori)
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #26
  Postat în original de Categoria Incepatori Vezi post

  Să știți că se pricepe la foarte multe, nu știu cu organizatul de turnee, dar la reparat lemne cred că e as și nu își face nicio reclamă pe nicăieri.
  Multumesc Mihai. Exagerezi cu as-ul Nu am niciun interes sa-mi fac reclama, atata timp cat nu repar lemne decat ptr prieteni si gratis.
  The will to win is important, but the will to prepare is vital

  Comentariu


  • #27
   Postat în original de dani 0205 Vezi post

   Apreciez spiritul dv de fronda. La cat de vocal este, sunt convins ca-si poste exproma singur punctul de vedere.


   Sent from my iPhone using Tapatalk
   Lemnul Viscaria, pe care l-ati vandut in Buc. a ajuns duminica trecuta, intamplator si pe la mine la masa de joc. Mi s-a parut putin strident ptr gustul meu. (nu e o critica) E posibil sa mai iau o data contact cu el, ptr mici reparatii.
   The will to win is important, but the will to prepare is vital

   Comentariu


   • #28
    Postat în original de dani 0205 Vezi post

    Intrebati-va ( tot retoric, ca vad ca va pricepeti) ce-o vrea sa zica proverbul ala cu cainele care moare de drumul lung…..
    In rest, ma bucur ca am incheiat aceasta discutie ( din punctul meu de vedere)
    Cat despre venitul la Deva…..imi pare rau ca ati inteles gresit.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Vis a vis de "mi s-a atras atentia" Nu, nu mi s-a atras atentia, am fost rugat (e o diferenta) si daca o sa va intreb: Mi s-a atras atentia sa ce?, s-ar putea sa va pun in dificultate. Ce am inteles gresit? Ati cerut sa va raspund aici si singura intrebare, pe care mi-ati adresat-o, asta este: " Vreti sa veniti la Deva sa va convingeti?". A, ar mai fi cea cu "O fi perseverenta, sau altceva?" dar pentru ca tot dvs va raspundeti cu "Nu stiu" se considera retorica. Deci, cum e cu intelesu'?

    The will to win is important, but the will to prepare is vital

    Comentariu


    • #29
     Postat în original de Categoria Incepatori Vezi post

     De ce nu va ganditi sa o aveti chiar organizand turnee? Pe mine, vazand vidul de turnee A de aici din sud, chiar ma bate o idee aproape serioasa sa facem un turneu A chiar aici in Popesti Leordeni, la una dintre scoli sau la liceu, sigur au sali in care sa incapa mese pentru un A, de vazut apoi cu anuntul din timp pentru a fi pus in calendar si cu logistica


     Ehe, daca ar fi la fel de usor de facut, cum e de spus.... Ar mai fi, ca spatiu ptr turnee, halele de la IMGB (glumesc) Am ramas cu un fel de obsesie vis a vis de perioada cand locurile unde se juaca tenis de masa in capitala, erau f putine: De cate ori vad cate o hala mare, parasita, ma gandesc- iata un alt loc, ce ar putea deveni un sanctuar tenisistic , daca-mi este permis termenul si ma intreb- oare cate mese de tenis ar incapea in hala asta? Vrei sa-ti aprinzi paie-n cap? Niciodata n-o sa multumesti pe toata lumea. Pune-te in pielea dl Gelu. Daca un om cu experienta si cunostintele lui, e sicanat din mai multe directii, dar un cvasi necunoscut...E mancat de viu! O faci dezinteresat, te zbati, sacrifici din timpul tau, si te trezesti ca-ti vine un "odihnit" sa te streseze! Si pe langa unul, mai vine altul cu veleitati de organizator, care "isi spune opinia" fara a cunoaste regulamentul, fara a citi ce s-a scris mai sus... ssmd. Cred ca organizatorii, care fac ceea ce fac, din pasiune, cu toate micile lor scapari, ar trebui sa se bucure de toata consideratiunea din partea noastra, pentru rolul care si-l asuma. Zic si eu....
     The will to win is important, but the will to prepare is vital

     Comentariu


     • #30