Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

,probabil si altii) care nu au apucat sa joace cu respectivul si atunci rezultatele nu sunt intocmai exacte .
 ,probabil si altii) care nu au apucat sa joace cu respectivul si atunci rezultatele nu sunt intocmai exacte .Tot respectul pentru cei din Fălticeni care si-au dat osteneala sa organizeze un turneu reusit la sfarsit de an !
O singura mentiune si nu mi-o luati in nume de rau ! Daca s-a retras cineva de la turneu nu-l mai treceti in clasament . Sunt unii (adica eu,probabil si altii) care nu au apucat sa joace cu respectivul si atunci rezultatele nu sunt intocmai exacte .
 Am avut o problema simiara la un turneu B  cu Gabi Nemtoi,care s-a retras la un moment dat avand vreo 5-6 victorii,l-am trecut ultimul.Atunci mi s-a atras atentia ca am procedat gresit,cel care se retrage primeste la sfarsit punctele pt.victoriile obinute pana cand s-a retras.Poate dl Apian explica mai bine ce si cum.
 Am avut o problema simiara la un turneu B  cu Gabi Nemtoi,care s-a retras la un moment dat avand vreo 5-6 victorii,l-am trecut ultimul.Atunci mi s-a atras atentia ca am procedat gresit,cel care se retrage primeste la sfarsit punctele pt.victoriile obinute pana cand s-a retras.Poate dl Apian explica mai bine ce si cum.