ÎNCHIS O NOUA OFERTA-SPEED,STRATO....LEMNE XIOM

• Autor subiect Autor subiect tibi
  • Dată creare Dată creare
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Oferta inseamna ca pentru o anumita perioada pretul scade,sunt anumite perioade ale anului cand vanzarile scad,insa asta nu inseamna ca acel produs si-a modificat valoareal.De fapt clientul are de castigat,cumparand acel produs scump la un pret redus.Apoi se revine la pretul initial.Insa va spun ca lemnul dvs.valoreaza mai mult de 300 lei....asta din ce stiu eu ca il aveti de aprox.2 ani.-in conditiile actuale posibil sa se scumpeasca.
Acelasi respect d-le CALIN
---------- Post added 01 feb 11 at 08:57 ----------
va sal ce lemn este xiom maggelan este of+SAU OF dati-mi cateva informatii cine a m-ai jucat cu acest lemn si ce fete ar merge pe el multumesc!
xiom-magellan-este un lemn care cuprinde gama ALL-...OFF-,este un lemn f.usor-78 grame,se poate juca si la distanta de masa,recomandat ptr.topspin,fete recomandate-omega II,dar si gama YANUS, VEGA EUROPA,in general fete moi,deoarece lemnul fiind si k.hinoki are un bun control in plasarea mingilor

Buna ziua! Momentan utilizez prima paleta profesionala de la d-voastra : DONIC BURN OFF- cu fete XIOM VEGA ELITE.
Ma gandeam sa achizitionez o alta paleta. Ce lemne credeti ca s-ar potrivi din oferta d-voastra (nu neaparat din cadrul acestui topic) la fetele: DONIC SLICE 40 de 1,2 mm pe BH si DONIC ACUDA S2 pe FH? Multumesc anticipat!

Au sosit si STRATO,AXELO,IGNITO-MANER CONCAV
Pana pe data de 7.02.2011-este valabila oferta de 240 lei/buc
multumesc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus