AmaTur: Turneu A+ Tirgu-Jiu "Coloana Infinitului" Editia VIII 12-13 Septembrie 2026 (3 Cititori)

TT 2 A Lucieni inscrie ; Rogoz Nicoleta , Megan Alexandra si Lazaroiu Adrian - elite . Rosu Alexandru -masters

Se înscriu:

Heidenwolf Helmuth - Blaj - avansați
Șarlea Tiberiu - Blaj - avansați
Stănică Ilie Viorel - Blaj - avansați

Mulțumim!

Salut, nu aș dori să greșesc și nici să acuz sau să punctez negativ.
Este o chestiune de interes personal, care poate fi utilă și altora.

În anunț este menționat "MASTERS + ELITE – 56 participanți + 4 Wildcard", iar apoi se precizează că "Separarea categoriilor Masters și Elite se va face în ultima săptămână".

Art. 5.1.3 spune:
"Numărul de grupe/participanți din fiecare secțiune a unui turneu se stabilește de către organizator în anunțul turneului afișat pe forum. El poate fi modificat în funcție de numărul de participanți și structura lor, cu minim 72 de ore înainte de începerea turneului."

În cazul de față, însă, nu este precizat câți jucători vor reveni la Masters și câți la Elite, criteriul efectiv al acestei separări urmând să fie stabilit ulterior.

În condițiile în care înscrierea se face la o categorie (Elite), iar după luni, ora 21:00 retragerea intră deja sub incidența R1, cred că ar fi util ca în anunț să fie clarificat de la început cum intenționați să faceți separarea Masters/Elite și după ce criteriu vor fi repartizați jucătorii.

Din ce știu nu există un prag de 55 MP prevăzut pentru Masters — tocmai de aceea consider că ar trebui clarificat modul în care se aplică regulamentul de la pct 5.1.3, unde se specifică ".. din fiecare secțiune..".

Poate greșesc, dar chiar dacă organizatorii au dreptul să modifice numărul de participanți și structura lor cu minim 72 de ore înainte de începerea turneului, ei tot vor trebui să posteze în anunțul turneului numărul de grupe/participanți din fiecare secțiune, Elite și Masters separat.

Spun asta pentru că nu mi se pare corect să fiu înscris la Elite, iar în ultima săptămână să aflu că sunt repartizat la Masters și să mă aleg și cu penalizări, iar organizatorii o numesc "în timp util". Pentru organizatori, dacă postează în ultima săptămână este considerat timp util, dar pentru jucători, dacă se retrag în ultima săptămână, nu este considerat timp util.

Art. 3.4: "În funcție de numărul de jucători înscriși și de valoarea acestora se poate organiza categoria Masters, desprinsă din Elite. În decembrie se va organiza o categorie Masters, de test, în cadrul Turneului Memorial Maria Alexandru după care se va stabili sistemul de joc din cadrul turneelor A plus."

La turneul A "MEMORIAL MARIA ALEXANDRU", Sala Sporturilor CHIAJNA, 13-14 decembrie 2025 Turneu TEST
s-a specificat ca:
Categoria MASTERS: Fără grupe superioare
Celelalte 4 categorii vor avea grupe superioare de 3.

Acum întrebarea este, ce s-a decis după turneul de TEST?

Vă mulțumesc pentru clarificare!

Ultima editare:

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus