Masa de tenis

• Autor subiect Autor subiect Ben
  • Dată creare Dată creare

Ben

Active member
senior
Scor reacție
28
Vârstă
40
Locație
Vatra Dornei, Romania
Un amic de-al meu si-a deschis un club si ar dori sa aduca 2 mese de tenis de calitate bunisoara....undeva pana la 1500-1600 de lei .
As dori sa ma ajutati cu niste idei cu niste informatii referitoare la achizitionarea celor 2 mese, mi-ar prinde foarte bine si va raman recunoscator.

Luati legatura cu dl.Dan Bodeanu poate reusiti sa achizitonati prin 2-3 rate .

Multumesc mult

Ma poate ajuta cnv cu nr. domnului Dan Bodeanu? iar eventualele sfaturi despre achizitionarea unor mese raman de mare ajutor
Poti sa-i lasi un mesaj s-au intra pe sectiunea mese de tenis prin amatur .
---------- Post added 28-May-2011 at 17:14 ----------
Un amic de-al meu si-a deschis un club si ar dori sa aduca 2 mese de tenis de calitate bunisoara....undeva pana la 1500-1600 de lei .
As dori sa ma ajutati cu niste idei cu niste informatii referitoare la achizitionarea celor 2 mese, mi-ar prinde foarte bine si va raman recunoscator.
Ti-am trimis un MP.

Salut! Nu am putut sa trimit pozele pe msg privat.Pentru mai multe relatii vb pe tel.O zi buna:)

Multumesc mult

Ma poate ajuta cnv cu nr. domnului Dan Bodeanu? iar eventualele sfaturi despre achizitionarea unor mese raman de mare ajutor

Ti-am trimis un mesaj privat in urma cu cateva zile. Dupa ce il citesti, te rog sa-mi trimiti un raspuns.

l-am pus in tema pe acest prieten al meu i-am dat numerele de telefon si toate informatiile , iar din ce am inteles eu va cumpara o masa de la Dl. Dan Bodeanu si o masa de la Dl. Alexandru.

Multumesc f mult pentru informatiile oferite

Back
Sus