ÎNCHIS Schimb diverse materiale

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

gasscan

junior
Scor reacție
0
Vârstă
44
Locație
iasi
Schimb sau vand lemn schlager off+ .fl cu timo boll alc fl, diferenta ofer o pereche de fete jucate tenergy 05, sau bryce cu bryce speed, sau tenergy 05 fx . 0720027066 msg, sau pe mail astept rasp. Spor
vandut

Ultima editare:
Schimb lemn butterfly vsg21-2000 an cu lemn mazunof fl

Schimb lemn butterfly vsg21-2000 an cu lemn mazunof fl

Vand sau schimb lemn butterfly vsg21-2000 an, cu lemn a. Mazunof ofer diferenta o pereche de fete bryce folosite dar in stare buna , de asemenea si lemnul este ca si nou. 0720027066 msg, sau pe mail astept oferte .spor

Ultima editare:
schimb 2 fete tibhar f.b

schimb 2 fete tibhar f.b

schimb 2 fete tibhar , una rosie tibhar sinus 2.1mm jucata 2 antrenamente si una tibhar genius 2.1mm neagra jucata maxim o luna in stare ff buna,, le schimb pentru o pereche de tenergy 05 de asemenea sa fie in stare buna. daca e cineva interesat sa dea msg pe 0720027066 platesc eu transport

Ultima editare:
schimb lemn schllager carbon maner fl

schimb lemn schllager carbon maner fl

schimb lemn schllager carbon cu timo boll alc, sau t boll spirit sau inerforce alc ofer diferenta.(lemnul este in stare f buna are o singura ciupitura pe cant)

paii la care dintre produse ca pe schllager am lipit pe fh, t05 fx bh t05 iar pe vsg am pe fh tibhar sinus iar pe bh tibhar genius.. daca e cineva interesat le dezlipesc si o sa pun poze si la buretele fetelor...,sau lemn...

Pai e bine sa pui poze la ce vinzi ca sa ai sanse mai mari.

stiu man insa acum sunt la tara.. cu net de pe tel si semnal 2g...merge canal vineri ajung acasa si o sa pun poze la fiecare produs mersi de info.. esti interesat de ceva anume?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus