Nu m-am referit la faptul ca Berni a luat bataie de la 2-0, se mai intampla. Insa dupa cum a remarcat si comentatorul meciului (eu l-am vazut la bwin) rusoaica nu a schimbat nimic, Berni pur si simplu si-a batut singura cuie in talpa nejucand nimic in seturile 3 si 4 fara sa aiba vreun motiv. Saraca Eliza dupa ce a avut 2 mingi de meci a pierdut setul cand chinezoaica a dat tus, e extrem de dificil sa treci pentru asa ceva asa ca nu prea am ce sa-i reprosez.
In plus, la capitolul fair-play Berni are mari carente. Lasand la o parte urletele, cu care deja s-a obisnuit toata lumea, dar care sunt ironizate mai peste tot, in setul 2 spre final Berni a dat un tus si nu si-a cerut scuze. Comentatorul a numit acest fapt "o aroganta tinereasca". Punctul urmator, foarte disputat, il castiga Berni cu o lovitura foarte frumoasa, comentatorul zice "aroganta de mai inainte este insa un pic justificata de jocul foarte bun practicat". Nu prea cred in "interventii divine", cert e ca dupa acest incident Berni n-a mai jucat la fel.