ÎNCHIS Lemn Butterfly Innerforce ZLF

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Vreau si eu poze cu Vladone. Sau mai bine ataseaza-le la primul post sa vada toata lumea care-i curioasa :)

aha pai si ti le-am trimis ieri la 3 dupa amiaza pe adresa de email pe care mi-ai trimis-o pe mp !

Ultima editare:
Cu riscul de a ma repeta, aviz amatorilor, Butterfly Orthodox nu e iarba, e un short pips fara burete, deci OX !!!

Postul dvs. e binevenit pt ca eu chiar nu ma pricep deloc la chestiutza asta.. va rog daca veti o descriere vis-a-vis de ceea ce stie sa faca fata asta as ramane dator la dvs. daca puteti sa o detailati aici. Merci!

Orthodox este un short pimple, fara burete, pentru apararea clasica. Este relativ lent si are un control cu totul deosebit. Recomandat pentru cei ce taie mult cu reverul. Buterfly a creat aceasta fata pentru cei din vechea generatie, crescuti la scoala zimtilor scurti ,fara burete. Fabricat din caucuc natural 100%,fiind foarte durabil este probabil short pipsul cu cel mai mare spin , insa doar atunci cand este folosit pentru ce a fost creat, adica pentru mingi taiate energic. Spinul este maxim atunci cand e lipit pe un lemn moale!

Iarba vanduta.. Innerforce ZLF rezervat.. adaug la vanzare DHS 3 HURRICANE NEO 2,2 mm duritatea 40 grade neagra folosita putin dimensiuni 158X150 mm - 50 lei si Butterfly Sriver FX 2,1 mm neagra folosita 2 luni dimensiuni 158X152 mm - 55 lei. Poze in primul post.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus