ÎNCHIS cumpar o pereche fețe

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

ioan72

Active Member
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
52
Locație
Ludus
Cumpar o pereche de fețe tenergy 05 fx sau xiom omega IV europe sau alte fete de generatie noua cu burete mediu-soft cu dimensiuni minime 156/150.Astept oferte.

Ultima editare:
:).....ioan72 incepi serios antrenamentele ?
👋

Am o pereche de Baracuda in stare foarte buna. Verifica anuntul meu de pe forum, o sa le gasesti interesante

Iti multumesc pentru oferta dar nu doresc baracuda.

Am jucat cu tenergy 64 si mi-a placut dar doresc ceva cu un burete mediu-soft care sa aibe viteza similara pt a completa un lemn off-.

pentru lemn off- ar trebui mai bine fete cu burete mediu...pentru ca alea soft si medium-soft sunt mai lente...dvs. faceti cum credeti ca e mai bine pt stilul dvs de joc

pentru lemn off- ar trebui mai bine fete cu burete mediu...pentru ca alea soft si medium-soft sunt mai lente...dvs. faceti cum credeti ca e mai bine pt stilul dvs de joc
Exista lemne OFF- moi, exista lemne OFF- rigide... nu e nicio regula aici. De asemenea fiecare are alte cerinte in ceea ce priveste viteza paletei.

Va multumesc de sfaturi,eu sper sa gasesc ceva cu burete mediu-soft si cu viteza buna si nu foarte grea (gen omga IV europe).Astept oferte si pareri de la cei mai experimentati.

Rakza 7 soft sau Joola Xplode sensitive sunt destul de aproape cu Xiom Omega IV euro, dar ma rog, asta dupa specificatii. Cred ca merita probate.

Tenergy 05 FX l-as caracteriza mai degraba ca fiind mediu spre mediu-hard, nu mediu-soft. Omega 4 europe, da, este mediu-soft.

Tenergy 05 FX l-as caracteriza mai degraba ca fiind mediu spre mediu-hard, nu mediu-soft. Omega 4 europe, da, este mediu-soft.

Hmm.Am dat eu cu t05fx si cu omega 4 euro.Mie mi s-a parut o idee mai moale t05fx.
Oricum bune t05fx,insa pretul lor noi noutze este de-a dreptul nesimtit de mare.
pt.Ioan 72 : Daca vrei ceva foarte moale poti sa optezi pt omega elite.....dar sunt foarte moi alea.

Ms Bogdane sper sa vin cat de curand la sala.

Hmm.Am dat eu cu t05fx si cu omega 4 euro.Mie mi s-a parut o idee mai moale t05fx.
Mie mi se pare mai moale decat T05FX, chiar si Omega 4 Pro, care este cu 3,5 grade mai tare decat Omega 4 Euro.
Defapt, la burete cred ca stau cam la fel (T05 FX cu Omega 4 Pro), dar topsheetul de la Omega 4 Pro, pare a fi mai elastic putin, deci per total, ultima pare putin mai moale.

daca mai e valabil anuntul,am pt tine o pereche de t05fx 1.9 sh,sunt taiate perfect,dupa kreanga powerspin,un pic mai mari.cea rosie e usor accidentata.0744306547

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus