ÎNCHIS Vand tricouri cu logo-ul Pingpongpro

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Durdun Gheorghe

organizator principal
Scor reacție
1.228
Vârstă
37
Locație
București, Romania
La ideea si indrumarea unui bun prieten m-am gandit sa fac tricouri nu doar pentru cei care isi fac abonamente Pingpongpro, sau pentru elevii mei, in ideea ca poate mai sunt doritori si pana la urma.. de ce sa nu fie accesibile pentru toata lumea ?
Momentan nu am facut decat acest model t-shirt, pe viitor daca o sa existe cereri am sa incerc sa fac si alte modele pe polo sau sintetic.
Momentan doar pe alb, negru, albastru si rosu.
Marimile sunt pana la XL.
Materialul este bumbac 100%.
Pret : 35ron

George Durdun
www.Pingpongpro.ro | www.facebook.com/Pingpongpro
+40766544295

Ultima editare:
buna idee !! si pret bun ! eu asi dori un tricou de culoare rosie matimea L
---------- Post added 30.01.2012 at 22:29 ----------
PE SPATE SA SCRIE dan universal iar ca brand prefer donic !
in cat timp il puteti face de la lansarea comenzii? ar fi bune niste poze poate si pe email cu modelele din culoarea ceruta !! tel 0748352369 ! multumesc!

Ultima editare:
Multumesc mult pentru comanda, tricoul dumneavoastra, impreuna cu al altor cateva persoane a plecat luni, cred ca pe sfarsitul saptamanii, daca nu sunt drumuri inchise o sa ajunga.
George Durdun
Pingpongpro

imi faci si mie rost de un tricou negru marimea L
am o precizare ii foarte bun pretu si tineo tot asa
un numar de tel 0257283271 daca nu raspund sa mai incrci sau poate sa raspunda altcineva

ok...sper ca imi va fi bun...si brandul ii butterfly ce o zis il poate face BTY ?

imi faci si mie rost de un tricou negru marimea L
am o precizare ii foarte bun pretu si tineo tot asa
un numar de tel 0257283271 daca nu raspund sa mai incrci sau poate sa raspunda altcineva
Am incercat sa va sun de cateva ori si nu v-am gasit acasa, cel mai bine, daca se poate sa ma sunati pe mine la numarul 0766544295.
Pot sa va fac rost de marimi pana la XL dupa cum am spus si in primul post, singura problema este numele care va fi inscriptionat pe spate si adresa la care se va face livrarea.
Multumesc pentru incurajari,
George Durdun

Vreau si eu unul L,pe negru(daca are latime 51-54 cm,daca e mai mic vreau XL),cu logo Butterfly si FLORIN la nume!In caz ca se poate va trimit nume si datele de contact prin PM!O zi buna

tricourile sunt de calitate f buna sper sa faceti si polo ca mai vreau si eu cateva mai incolo !! multumesc ! ps chiar si dupa cateva spalari tricoul e ca nou !! recomand un vanzator serios si marfa de calitate !

tricourile sunt de calitate f buna sper sa faceti si polo ca mai vreau si eu cateva mai incolo !! multumesc ! ps chiar si dupa cateva spalari tricoul e ca nou !! recomand un vanzator serios si marfa de calitate !
Intr-o luna, doua, o sa facem si ceva modele polo.
Multumesc pentru feedback si nu pot decat sa ma bucur ca sunteti multumit de produsul cumparat !

Am ridicat tricoul azi,totul e ok,de calitate!Recomand cu incredere!Astept si alte modele.Ms

Am ridicat tricoul azi,totul e ok,de calitate!Recomand cu incredere!Astept si alte modele.Ms

Imi pare bine sa vad ca si dumneavoastra sunteti multumit de produsul achizitonat de la noi, iar asta nu ma face decat sa ma gandesc la o continuitate pe o durata cat mai lunga.
Cum o sa apara ceva nou Pingpongpro am sa postez prima oara aici, pe forum, unde sunt iubitorii acestui sport.
Multumesc pentru feedback.

Vreau si eu , marimea XL , rosu , logo XIOM , nume MIHAI

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus