AmaTur: Turneu B Turneu B - Cupa Primaverii - SIBIU - 24-03-2012

Aproape de sala gasim "apa minerala", sau trebuie sa ne luam de acasa?
..O rezerva 'mica si buna' nu strica, oricum ;)
---------- Post added 21-Mar-2012 at 22:09 ----------
Din SIBIU toti la "Open-Masters" in ordinea nr de pe tricou..sau nu ;)
Tincu Laurentiu
Coma Dan
Benyovski Bela
Bulea Ovidiu
Todarcea Nelu
Daneliuc Gabi
Manzat Mircea
Mitzea Alexandru
Iancu Sorin
Filipoiu Bogdan ( din Valcea dar acum e sibian de-al nostru :) )

Dupa atâta 'apa minerala'care se va consuma 'se pare' înaintea,in timpul si dupa turneu,întrebarea mea este :tenis de masă se mai joaca? :-))

Sub rezerva numelor, din Agnita se inscriu 5 participanti iar din Or.Victoria se inscriu 3 participanti.
Eu,din pacate,am cursuri week-endul asta si nu pot ajunge mai repede de ora amiezii....ma mai primiti??sa vad ce pot sa fac!!??Succes in organizare si ...Bafta la toata lumea!

din Sibiu ne inscriem:
Popa Ciprian
Binta Claudia
Beches Andrei

de la Saliste cu niste vin , vine si Mircea Minzat loc 432

Nea' Titi ia fa bine si hai incoace...cu prea mult interes urmaresti topicul ! ;)
E si mai aproape de casa.

De mult tot vreau sa vin la Sibiu, acolo pe holuri ( ca acolo se joaca adevaratul tenis :D ), dar daca Lopatica voastra a gasit doar simbata asta , care se suprapune peste turneul de la Arad, nu am ce face, ca am promis mai demult prietenilor de la Arad ca vin sa le iau banii :D
Poate data viitoare. Va doresc distractie la maxim !

De mult tot vreau sa vin la Sibiu, acolo pe holuri ( ca acolo se joaca adevaratul tenis :D ), dar daca Lopatica voastra a gasit doar simbata asta , care se suprapune peste turneul de la Arad, nu am ce face, ca am promis mai demult prietenilor de la Arad ca vin sa le iau banii :D
Poate data viitoare. Va doresc distractie la maxim !
Da..asa e :P Va asteptam oricand !
Distractie placuta la Arad !

Back
Sus