am incercat ieri un xiom aria lite cu fete rakza 7 soft
extraordinar lemn , m-a lasat masca.
combinatia este buna intre rakza soft si aria , insa e putin cam inceata pentru mine.
din punct de vedere a controlului, lemnul era excelent. am reusit , dupa ceva incercari sa dau top spin asa cum vroiam ( nu eram obisnuit cu fetele rakza ) , manerul FL este groaznic de confortabil ( eu nefiind fan manere FL ) , greutatea este medie as zice eu, poate putin mai usor decat ma asteptam eu si sunt eu obisnuit.
viteza nu era ametitoare, s-ar putea ca Senso Carbon sa fie ceva mai rapida decat Aria, insa cu aria compensam prin o miscare putin mai elaborata, mai alenganta, ca de floreta , si obtineam aceeasi rezultate.
erau putine vibratii ale lemnului, deci , pentru mine a fost/este un lemn placut.
sweet spotul e mare, nu stiu daca faptul ca fetele erau soft ajuta sau nu, insa comportamentul era uniform pe intreaga paleta.
la toate acestea as adauga ca finisajul este de top, specific produselor japoneze , cu un lemn placut la atingere si care nu avea margini taioase.
legat de loopuri si push-uri, trebuie sa recunosc , ca am avut posibilitatea, in exclusivitate ( sa zicem asa ) sa testez combinatia in cea mai noua sala de tenis de masă din Ploiești, unde este indeajuns spatiu sa jocu si mingi lungi si inalte.
Aria mi s-a parut un lemn ce se descurca extraordinar de bine la distante mici si medii , si bine la distante mari ( aici , dupa cum am zis, s-ar putea sa fi influentat si varianta Soft a Rakzei ) .
push-urile mi s-au patut foarte usor de realizat, lemnul nefiind asa de rigid ca si Burn OFF- ce il am eu.
daca ai posibilitatea sa incerci combinatia de mai sus, eu iti sugerez sa nu stai prea mult pe ganduri si sa o incerci cat mai repede !
daca nu, te invit la Ploiești la deschiderea salii de tenis de pe Strada Valeni, nr 141 !
platforma de test a fost o masa Donic Persson 25 ITTF, cu o minge Donic 3 *** .