Felicitari amatorilor din Brașov,2 in primi 4 ,ati cucerit capitala!

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Clasamente :
EXPERT
1. Cazacu Alexandru
2. Coroian George
3. Barlan Laurentiu
4. Petrescu Alexandru
5-8. Tomescu Adrian (Shobo)
5-8. Mircea Alexandru
5-8. Pantelimon Gabriel
5-8. Manescu Mihai
9-10. Tigau Dan
9-10. Motoroi Costi
11-12. Cojanu Ciprian
11-12. Boaca Valentin
13-14. Ciobanu Alex
13-14. Nicolae Paul
OPEN
1. Traistaru Marius
2. Pirvu Mircea
3. Boaca Valentin
4. Mocanu David
5-8. Dinca Tiberiu (Mutu)
5-8. Macarenco Mario
5-8. Ghetu Gabriel
5-8. Valceanu Daniel
9-12. Navacioiu Marian
9-12. Florescu Eleodor
9-12. Nicolae Paul
9-12. Mandru Bogdan
13-16. Dinca Dorinel
13-16. Botarca Sorin
13-16. Airimoaiei Andrei
13-16. Lungu Cosmin
17. Filimon Bogdan
18. Panea Ovidiu
19-20. Costachescu Doru
19-20. Acsinte Ionela
AMATORI
1. Nica Ionut
2. Tomica Silviu
3. Vladoiu Gelu
4. Dutu Daniel
5-8. Jaoir Khaled
5-8. Dascalasu Viorel
5-8. Cristescu Cristian
5-8. Uta Adrian
9-12. Papacu Bejoli
9-12. Filimon Bogdan
9-12. Padurariu Costel
9-12. Prisecariu Marian
13-18. Iacob Lucian
13-18. Anita Dorel
13-18.Coroianu Mircea
13-18. Vranceanu Mihai
13-18. Lazar Ion
13-18. Rosu Daniel
19-24. Vlad Florin
19-24. Hutanu Alin
19-24. Nicolae Alexandru
19-24. Iacob Bogdan
19-24. Miron Lucian
19-24. Bordea Mihnea
25-28. Tudor Emil
25-28. Tomica Andrei
25-28. Ogica George
25-28. Carabulea Dragos
29-32. Pavel Alexandra
29-32. Negrila Bianca
29-32. Stoica Mihnea
29-32. Pavel Andreea
33-36. Nitu Vladia
33-36. Drume Adrian
33-36. Mantescu Maria
33-36. Damian Bianca
Avand in vedere ca nu am avut timp sa verific rezultatele cu ajutorul foilor de joc va rog sa postati aici daca vi se pare ca a intervenit vreo eroare.
Trebuia sa dea cu sot[ie]?F urat Cristi din partea ta ! M-ai pus acolo la coada in clasament fara nici o explicatie asa...sa creada lumea ca am fost cel mai slab...ai cartonas galben de la mine...!
Trebuia sa dea cu sot[ie]?

Tocmai ai capatat si al doilea galben de la mine ...deci ai ROSHU....DECI OUT !!!!!!!!!De acord ca dupa 3 meciuri te-ai retras, dar din alea 3 tot n-ai castigat nici unul
Si asa te-am pus in fata lui Paulica ... nu-ti ajunge ??
 .  Ma calificam de pe 4 daca nu ma accidentam
.  Ma calificam de pe 4 daca nu ma accidentam  !
 !
Nu finule dar trebuia sa precizeze si el ca m-am retras dupa primele 3 meciuri pt ca m-am accidentat ( un blocaj muscular destul de aiurea cum nu am mai patit pana acum)...asta e ...la a doua sanctziune ...ii dau roshu
hahahaha!!! Daaaaaaaaaa !!!!!!!!!! Sa vina MAIESTATEA SA Popovici !!!!!!!!!!!!!!!!corect! Trebuia sa precizeze ca si petrescu a pierdut primul set cu tine de la 9-4 pentru el in urma unui blocaj muscular, dupa care au urmat cele 3 la avantaje tot cu blocaj muscular!
Plus ca in cazul meu a fost dea dreptul rautacios! L-am intrebat pe cristi daca mai am meciuri de jucat (pierdusem cele 2 meciuri in superioare) si mi-a spus clar ca nu. M-am dus, am facut dus, m-am schimbat si cand ies era cu mario macarenco si ii spunea ca trebuie sa joace cu mine, dar daca eu m-am schimbat asta e, am pierdut cu 3-0!
Propun sa-l aducem pe dl. Popovici in locul d-lui rusu!

De acord mai ales ca dl POPOVICI nu o sa dea amenzi si in plus dsul are o subrutina in care introduce rezultatele si cand iesi de la dus deja stii retingul la care se lucreaza la greu.CORECT! Trebuia sa precizeze ca si Petrescu a pierdut primul set cu tine de la 9-4 pentru el in urma unui blocaj muscular, dupa care au urmat cele 3 la avantaje tot cu blocaj muscular!
Plus ca in cazul meu a fost dea dreptul rautacios! L-am intrebat pe Cristi daca mai am meciuri de jucat (pierdusem cele 2 meciuri in superioare) si mi-a spus clar ca nu. M-am dus, am facut dus, m-am schimbat si cand ies era cu Mario Macarenco si ii spunea ca trebuie sa joace cu mine, dar daca eu m-am schimbat asta e, am pierdut cu 3-0!
Cine nu este atent si nu se prezinta la masa va pierde meciul cu 3-0.CITATdl FLEASCA
Propun sa-l aducem pe dl. Popovici in locul d-lui Rusu!
Nu cristi pt ca nemaiputand sa joc din cauza accidentarii am pus toate meciurile mele pierdute cu 0-3 ....ca sa nu depinda calificarea altuia de meciul cu mine ...pentru ca cu boaca am putut sa joc ..iar la meciul cu sobo nu am mai putut ...iar locul 4 se disputa intre ei doi ...(at)Alex O sa verific. N-am apucat sa verific foile de joc, dar daca l-ai batut pe Boaca foarte posibil vei fi mai sus in clasament
(at)Sorin Tu esti rautacios. Ti-am zis ca mai ai un meci, dar ca nu conteaza, nu mai ai cum sa te califici.

Asteptam!In seara asta voi posta clasamentul, iar in mod normal joi ar trebui sa afisez si ratingul dupa cele 2 concursuri.