Muzica-Amatur

EXCEPTIONAL-fara cuvinte sau 'celelalte cuvinte'.....Ma gandeam cine se va incumeta sa faca un playlist cu cea mai buna muzica din istorie.Pt toti colegii care au postat aceasta muzica...parca suntem prieteni de-o viata.Am vrut sa postez si eu ceva dar aproape ca nu mai am ce....:p
Bun venit !

Ultima editare:
EXCEPTIONAL-fara cuvinte sau 'celelalte cuvinte'.....Ma gandeam cine se va incumeta sa faca un playlist cu cea mai buna muzica din istorie.Pt toti colegii care au postat aceasta muzica...parca suntem prieteni de-o viata.Am vrut sa postez si eu ceva dar aproape ca nu mai am ce....:p

Muzica-Amatur

...pentru ca e duminica, pentru ca s-au mai linistit spiritele pe forum, pentru ca e Rod Stewart...
...va invit la o ora si un pic de muzica: Concertul din 2004 de la Royal Albert Hall!
Il am pe un mp3 in masina si de vreo doi ani il ascult, cu aceiasi placere ca la inceput, la fiecare drum lung.
Enjoy it!

Marchizul de Salobrena este unicul ghitarist care a sustinut un concert unplugged de doua ore la Casa Alba.Villa-Lobos si Joaquin Rodrigo i-au incredintat compozitii ce aveau sa devina faimoase.Melomanii vorbitori de limba spaniola ii zic"Dumnezeu".
Inainte de a l inobila regele Juan Carlos i se spune simplu,Andres Segovia

Muzica-Amatur

...pentru ca e duminica, pentru ca s-au mai linistit spiritele pe forum, pentru ca e Rod Stewart...
...va invit la o ora si un pic de muzica: Concertul din 2004 de la Royal Albert Hall!
Il am pe un mp3 in masina si de vreo doi ani il ascult, cu aceiasi placere ca la inceput, la fiecare drum lung.
Enjoy it!
extarordinar !...

Stairway To Heaven, versiune stradala:
- - - Actualizat - - -
de asta ce ziceti?

Cu riscul de a irita pe cativa iubitori de muzica mai linistita voi incarca metal .Suna ciudat dar asta imi place:)

P.S. Make it loud!

Pace de vanzare...cine cumpara ?! -Megadeth

Pace de vanzare...cine cumpara ?! -Megadeth

tot mi-ai reamintit de Megadeth Catalin,mi-am adus aminte o piesa si o trupa care imi placea de innebuneam prin 1997-98...(ca si acum prin prisma amintirilor de atunci)

Stevie Wonder - I Just Called to Say I Love You

Stevie Wonder - I Just Called to Say I Love You

Am lipsit citeva zile (am si motivare), dar revin in forta ;)

Skid Row - Monkey Business.

Skid Row - Slave To The Grind.

Back
Sus