vrg
senior
care ar fi cel mai bun sandwis pentru fh si care pentru bh ?
multumesc

multumesc

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
buna CristiScuze de Off-topic, dar cred ca "usor de folosit" depinde foarte mult de tehnica pe care o stapanesti deja.
Altfel, cred ca trebuie sa-ti redefinesti stilul de joc aproape total pentru a te adapta la SP, daca ai jucat cu fete lise pana acum. Trebuie sa iei mingea repede, in urcare si sa dai drept in ea. Daca vreti sa observati acest stil, cautati ceva filmari cu Otilia Badescu, ea a jucat / joaca cu Speedy PO si Challenger Attack, parca.
Daca ar fi sa recomand ceva (eu joc soft-soft), as recomanda probabil Tulpe 119, Challenger Attack sau Butterfly Raystorm la BH, iar la FH - ceva mai tare, gen Speedy PO, probabil.
Sunteti sigur ca e vorba de 802? Acesta are burete tare, 802-40 e cu burete moale.
Pai reverul tau oricum era in cartea de istorieEu joc cu Xiom Zava 1 de 2 mm pe rever si va pot spune ca este un sandwis extraordinar..contre devastatoare si la capac intoarce mingea ca din iarba dar fara viteza..greu sa o dai pe a doua dupa primul capac..cine a jucat cu mine stie![]()
Da, fi-ti-ar al dreaq sandwich-ul ala penal, ca nici tu nu stii cum ajunge mingea inapoi pe masa cand dai cu el! :lol:Eu joc cu Xiom Zava 1 de 2 mm pe rever si va pot spune ca este un sandwis extraordinar..contre devastatoare si la capac intoarce mingea ca din iarba dar fara viteza..greu sa o dai pe a doua dupa primul capac..cine a jucat cu mine stie![]()
Ba da stie,intreagaDa, fi-ti-ar al dreaq sandwich-ul ala penal, ca nici tu nu stii cum ajunge mingea inapoi pe masa cand dai cu el! :lol: