ÎNCHIS VANDUT . Vaand/Schimb Timo Boll Spirit ST +PlayStation Portable

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

anonymous127

cadet
Scor reacție
0
Vârstă
29
Locație
Târgoviște
Vand lemn Timo Boll Spirit ... eeste luat(modificat) din lemn pentru o priza mai stabila ssi mai comoda.. pret 280 lei... lemnul eeste ca si nou...

La un schimb bun ... JUN MIZUTANI,Amultart,Timo Bol ZLF,ZLC,Viscaria... ofer si un PSP ( playstation Portabil) CARD 4 GB / MODAT .. cablu de date ... husa ... incarcator...cablu de conectat la TV sau diferenta de bani din partea mea

Ultima editare:
Salut. Iau eu Tenergy 05 negru dar inainte te rog sa imi spui grosimea, ce dimensiuni are si sa mai pui cateva poze cu ciupiturile. Stima!

salut ma intereseaza tenergy 05 rosu te rog niste poze si dimensiuni, multumesc.

una din conditiile specificate in regulamentul de vanzare sau schimbare a unui material , indiferent ce este el ,este poza si dimensiunile corecte a produsului.Am mai spuso si o repet cel care este proprietarul acestui site si verifica acest seit ar trebui sa blocheze afisarea incorecta a anunturilo,asa s-ar mai economisi din spatiul site-ului.REGULAMENTUL este valabil pentru toata lumea .

Salutare . Am un Timo Boll Spirit ST + 4 fete.... 3 x tenergy 05 ...2 arata binisor ...iar una este jucata ceva mai mult dar inca mai agata... + un 64 care arata bine ..topshetul ciupit pe laterale... ... dau lemnul si fetele pe un Viscaria Model vechi
doi vreau fetele iar eu sunt interesat de lemn.
poze si preturi
34.gif

Cred ca ar fi bine sa mentionezi si faptul ca a fost modificat in zona manerului

oke mersi...data viitoare vezi-ti te rog de produsele tale..nu iti convine lemnul meu nu te baga sa-mi dai sfaturi...
- - - Actualizat - - -
Tranzactii inchise ... Cititi primul post si veti vedea De ce
- - - Actualizat - - -
actualizat

toti cei interesati sa ma caute pe Contul asta pentru ca pe celalalt nu-i mai stiu parola deocamdata...poate ma rezolva ,,clau''

toti cei interesati sa ma caute pe Contul asta pentru ca pe celalalt nu-i mai stiu parola deocamdata...poate ma rezolva ,,clau''
...Daca nu te "rezolva"..."Clau si ai lui"...te "rezolvi"tu singur...
Anonymous127...,sa-l...Cauti tot pe...127GeanynyRusu...,daca vrei sa "vinzi" ceva...

cine este interesat ma anunta ... cine nu asta este..eu doar vreau sa-mi iau ceva mai rapid...sper ca am pus poze destul de clare cu lemnul....este modificat si se vede unde...ccine doreste ma cauta ...multumesc

Ofert? t.b.s.

Ofert? t.b.s.

Ofer 250 RON pentru lemn (daca este original!!! și în stare buna) cu tot cu fețele specificate (tenergy05/tenergy64). Platesc dupa ce îl verific (va rog sa specificați cont). Suport cheltuielile de transport (pentru România) daca îl returnez. Sunt cumparator și platitor de buna credința (Dl. Levi poate confirma). Negocierile pot continua, dar nu sunt prea flexibil. Nu ma deranjeaza daca nu finalizam, deși asta îmi doresc. Va doresc numai de bine! Cu mult respect, M.

Post Scriptum: Alte detalii - pe privat. Va rog sa îmi comunicați un numar de telefon pentru a va contacta.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus