AmaTur: Turneu A CUPA PRIMAVERII DEJ 20 aprilie 2013 turneu A OPEN SI AMATORI + jr

dej amatori:
pop danut
dezso attila
hruban andrei
molnar vladimir
pop pavel
zavaschi ioan
hitian codin
suciu cristian
giurgiu mircea
din gherla amatori:
puscas arpad
puscas iosif
beica florin
hodis andrei
bal adrian

Din Aiud - Szekely Gabriel - amatori - nou

Buna ziua sa inteleg ca openul incepe impreuna cu amatorii? Si la 12-14 mese cati jucatori vor fi, ca m-as duce si eu dar nu prea am chef sa stau prea mult pe banca:o
Mersi pt lamurire.

cred ca openul va incepe mai tarziu trebuie sa ma sfatuiesc si cu dl florin si o sa postez!!

Regulamentul de joc
12 mese pentru turneele open-amatori
2 mese pentru turneul de copii
Amatori:
- ora: 09.30 - ultima confirmare de inscriere: 09.15
- 80 jucatori admisi - 4 grupe de cate 6 si 8 de cate 7 - se califica primii 4, 12 grupe superioare de 4 - se califica primii 2, eliminatoriu de 24;
Open:
- ora 14.00 - ultima confirmare: 13.45;
- 4 grupe inferioare de cate 7 - se califica primii 4, 4 grupe superioare de 4 - se califica primii 2, eliminatoriu de 8;
In functie de cati jucatori se inscriu saptamana viitoare poate marim numarul de mese si de grupe ... mai vedem ... (in ultimii 2 ani la Dej nu s-au depasit limitele de inscrieri de mai sus).

Salut , pentru cei interesati am 3-4 locuri in masina pentru turneul de la Dej din 20 aprilie pentru detali 0746762995 Dan .

E minunat ca faci si pentru copii,deci de la Vatra Dornei vin urmatorii;
-La amatur BOICU LIVIU
-La copii ;CLASELE I-IV
-DONISA COSMINA , DONISA DAVID , SUSCIUC IOANA , BUTNARU MADALINA ,HINCEANU MARIA , DRANCA ANA MARIA , BOICU ANDA , ARSENE ANDREEA , HARASTASAN VLAD,SESTAC SILVIU
Daca apar ceva probleme sa mai aduc sau sa schimb vreun copil va voi anunta din timp ,numarul de copii va fi acelasi (de 10)

moldovan doru dej amatori
todor coloman dej amatori

Back
Sus