Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu BCampionatul judetean Maramureș- 10 august Sighetu Marmatiei
mai este loc pe podiumul CAMPIONILOR....si pt. altii!!!
sunt multi jucatori pasionati in MARAMU ,care au crescut mult in ultima vreme si poate pt.ei, asta conteaza mai mult decat sa ajunga campioni!uita-te la poza din stanga,eu cand ma uit, deja ma simt implinit!
Seceleanu Marcel din Arad (o sa vina cu buletinul la sala si o sa demonstreze ca are flotant in Sighetu Marmatiei). Din punctul meu de vedere poate sa participe ,sper sa nu aiba nimeni de obiectat.
fara suparare ,dar acest concurs seamana mai mult cu ''Cupa Sighetului'.c-am mult spus ca se decide un campion pe judet ,iar daca tot se doreste stabilirea unui campion concursul ar trebui organizat la sfarsitul anului ,nu in mijlocul verii.
poate se mai trezesc si altii sa organizeze vreun campionat judetean si atunci care o sa fie campionul????????????
strict parerea mea personala.spor la invatat tenis de masă.
Grupe inferioare :
1 catricicau adrian heder andrei hotico ciprian nistor alexandru fat vasile benea romana galben calin
2 bercea marius antohi ioan paul vlad maran petru oltean cristian plopisan liviu seceleanu marcel lupascu ciprian
3 tintas adrian moldovan alin florea vasile jr florea vasile ciure alin tintas pavel mihnea cornel