Sunt perfect de acord cu dumneavoastra,dar daca analizam punct cu punct ajungem la aceeasi concluzie.
Trebuie sa Va marturisesc ca am simtit o usurare cand am citit ultima postare a Dvs., pana atunci am crezut ca V-am suparat tare mult cu ceva - ceea ce ar fi in "dezacord" total cu ideile si obisnuintele mele.
Acum observ ca de fapt s-a ivit un fel de neintelegere/confuzie, pentru ca eu, ca si simplu inscris, tot asteptand sa se afiseze inscrierile

in cazul turneului amintit, am luat initiativa, si cu mijloacele mele rudimentare (pe laptopurile mele inca nu merge programul AMATuR) am facut repede lista de inscrieri, pe care mai tarziu am si actualizat-o de cateva ori.
A fost o munca benevola, voluntara, pentru care am primit o bere in dupa-masa turneului

, si astfel din pacate la sfarsit n-am beneficiat de doua puncte in plus, puncte care mi-ar fi oferit o clasare mai buna in clasament...
Spre norocul meu, au fost doua antecedente in acest sens, daca-mi amintesc bine: d-l Shuni ne-a ajutat tot astfel pe noi in cazul Corundului - cand cu ajutorul listei Dansului am si observat 2-3 greseli in listele noastre - respectiv in cazul unui turneu recent de la Dlej Vladut a fost "list-makingul" de serviciu

Raman cu respect (respectiv si cu sufletul usuratsi cu like-urile puse deja pe mai multe postari ale turneelor din jud. Brașov):
Pali