Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Daca ati castigat grupa superioara ar fi trebuit sa fiti pe una din pozitiile 1-32, in functie de clasamentul general. Probabil s-a gresit completarea foii sau a rezultatelor in program.Eu am castigat grupa superioara,deci locul 1. ?Poate verifica d-l Emi pe biletelele verzi.
 iar apoi in program, dupa care se genereaza tabelul cu cei calificati si tabloul eliminatoriu.
 iar apoi in program, dupa care se genereaza tabelul cu cei calificati si tabloul eliminatoriu.

era vorba de postul 328 si postul 336 unde am primit numi place pt un numi place pe care eu l-am acordat in topicul propuneri la o exprimare grosolana a dlui Gelu el asa sa razbunat ,si tin sa ai multumesc din nou !MAINE DIMINEATA CRED CA ERA VORBA DE AZI NU DE LUNI ..DAR POATE MA INSEL SI DV AVETI DIN NOU DREPTATE !!organizatorul a afisat ca il posteza maine dimineata ,adica luni
- - - Actualizat - - -
Rezultatele la amatori maine dimineata !
 si sa va excludeti de la turneu ? si acolo ati reusit sa mergeti mai departe... Mi se pare ca cineva care incearca sa respecte regulamentul este observat ca un parria. Vi s- au dat de catre Emi 2 ( DOUA ) cartonase galbene , asta pentru- ca nu ati respectat regulamentul. Acum va razbunati si ati mai gasit unul care... Dupa parerea mea la nr. de jucatori prezenti la turneu totul s-a facut in limite rezonabile. Inferioarele Amatur incepute la ora stabilita, la fel si superioarele, dar am observat si ceva foare Foarte Foarte interesant  Aparitia lui Gica Contra la Turneu. Daca e bine de ce sa nu fie si mai rau ? Daca nu faceam pauze pentru perpetuarea condensului era mai bine?  Nu stiu daca in meseria Dvs. lunecarea la vale nu este un avantaj. Probabil de  asta v-ati apucatde T.D.M. sau poate ca aveti nevoie de cineva sa va unrmareasca pe forum... Apropo. La ce ora ati terminat superioarele? In legatura cu Vlad Farcas. Cand am vazut ce se intampla in sala am vorbit cu dansul si i- am spus ca daca se mai intampla o data este exclus din turneu. Deasemenea nu am primit o persoana care dorea sa participe la concurs pentru ca nu era inscrisa pe site pana la ora anuntata. Aici am castigat o gramada de bani si vorbe frumoase.... Regulamentul este ptr,. organizatori si nu numai. Daca am anuntat ca nu se joaca la alte mese pentru a  se evita condensul mi sa spus ca '' Mai vedem noi pe forum ''.  DA a fost decizia mea de a opri jocurile care nu erau in concurs si de a da celor de la Open sa joace pe mai multe mese pentru a termina in timp propice turneul. Depinde de fiecare din noi sa respectam sau nu aceasta parte. Vorba romanului: daca e bine de ce sa nu ne fie si mai rau ?
 si sa va excludeti de la turneu ? si acolo ati reusit sa mergeti mai departe... Mi se pare ca cineva care incearca sa respecte regulamentul este observat ca un parria. Vi s- au dat de catre Emi 2 ( DOUA ) cartonase galbene , asta pentru- ca nu ati respectat regulamentul. Acum va razbunati si ati mai gasit unul care... Dupa parerea mea la nr. de jucatori prezenti la turneu totul s-a facut in limite rezonabile. Inferioarele Amatur incepute la ora stabilita, la fel si superioarele, dar am observat si ceva foare Foarte Foarte interesant  Aparitia lui Gica Contra la Turneu. Daca e bine de ce sa nu fie si mai rau ? Daca nu faceam pauze pentru perpetuarea condensului era mai bine?  Nu stiu daca in meseria Dvs. lunecarea la vale nu este un avantaj. Probabil de  asta v-ati apucatde T.D.M. sau poate ca aveti nevoie de cineva sa va unrmareasca pe forum... Apropo. La ce ora ati terminat superioarele? In legatura cu Vlad Farcas. Cand am vazut ce se intampla in sala am vorbit cu dansul si i- am spus ca daca se mai intampla o data este exclus din turneu. Deasemenea nu am primit o persoana care dorea sa participe la concurs pentru ca nu era inscrisa pe site pana la ora anuntata. Aici am castigat o gramada de bani si vorbe frumoase.... Regulamentul este ptr,. organizatori si nu numai. Daca am anuntat ca nu se joaca la alte mese pentru a  se evita condensul mi sa spus ca '' Mai vedem noi pe forum ''.  DA a fost decizia mea de a opri jocurile care nu erau in concurs si de a da celor de la Open sa joace pe mai multe mese pentru a termina in timp propice turneul. Depinde de fiecare din noi sa respectam sau nu aceasta parte. Vorba romanului: daca e bine de ce sa nu ne fie si mai rau ?Sunt singur responsabil de completarea eronata a datelor de la grupa 10. Valoarea Domnului Rusu Radu este una remarcabila . Probabil ar fi ajuns pe locul I in acest turneu...Daca ati castigat grupa superioara ar fi trebuit sa fiti pe una din pozitiile 1-32, in functie de clasamentul general. Probabil s-a gresit completarea foii sau a rezultatelor in program.
Later edit: De pe foile verzi rezultatele se trec pe foile albeiar apoi in program, dupa care se genereaza tabelul cu cei calificati si tabloul eliminatoriu.