mateidumitru
senior
Cumpar ZHANG JIKE SUPER ZLC in stare foarte buna. Ofer 1000 lei
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Cu acest lemn joaca de ceva timp,IARU HORATIU de la CLUJ.Poate citeste aceste randuri si iti va satisface curiozitatea ta.Sunt curios, domnule matei, l-ati incercat? Sau l-a incercat cineva? Am inteles ca are mult control si are un sweet spot mare, dar sunt curios de parerea cuiva care chiar a pus mana pe el si a jucat.
Sunt curios, domnule matei, l-ati incercat? Sau l-a incercat cineva? Am inteles ca are mult control si are un sweet spot mare, dar sunt curios de parerea cuiva care chiar a pus mana pe el si a jucat.
Sunt curios, domnule matei, l-ati incercat? Sau l-a incercat cineva? Am inteles ca are mult control si are un sweet spot mare, dar sunt curios de parerea cuiva care chiar a pus mana pe el si a jucat.
Vrei sa treci la stilul smuls ,Nea Titi.![]()
Titi eu cred ca aia trei cu care ai jucat ti-au facut rost de un lemn![]()
Pun eu laba pe tine si-ti arat cita dreptate am![]()
Din pacate, eu nu ma pricep ca Laky si Grasomega sa descriu caracteristicile lemnelor sau fetelor cu care am jucat. Eu caracterizez un setup dupa eficienta lui, in mina mea.
Te las pe tine sa tragi concluziile din experienta mea : Am lipit fetele cu care jucam pina acum, pe un lemn ZHANG JIKE SUPER ZLC si am jucat trei zile impotriva acelorasi jucatori cu care joc mereu. Rezultatele obtinute au fost cu cel putin patru puncte mai bune decit inainte. Cel mai mult m-a satisfacut faptul ca am jucat cu un prieten care ma batea inainte la 2 sau 3 iar cu lemnul asta, toate seturile le-a cistigat greu si un set am cistigat eu, ceea ce pentru mine este extraordinar.
Acum sunt derutat fiindca cineva mi-a promis ca-mi face rost de un MIZUTANI SUPER ZLC . Zice ca ar fi mai bun decit ZHANG JIKE si acum nu mai stiu ce sa aleg.
- - - Actualizat - - -
Da, cu stilul aruncat am ,, terminat'' multe lemne![]()
Am deschis net-ul si cand am vazut anuntul am zis ca e o gluma buna....urmatorul anunt va fi:cumpar iarba pentru Super ZLC???![]()
Sa-i dati prietenului care v-a lasat atatea zile ZJ Super ZLC-ul si un comision pentru marinimia lui...eu dorm cu lemne de 4 milioane sub cap de frica sa nu le pierd iar altcineva imprumuta lemn de 4 ori mai scump...vreau si eu prieteni dintr-astia !
Mare grija... Cu lemnul asta o sa faci MP de OPEN...��