ÎNCHIS Cumpar!! Cauciuc BTY Tenergy ,,FAKE"

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Domnul Lica, verificati celofanul de la ambalaj. Trebuie sa aiba holograma.
Fatza la fața nu se vede foarte bine, pare a avea si ea o mica "eroare" insa buretele arata ca exista o mica problema. Scuze dar n-o sa dau explicatii. Le puteti cere firmelor ce comercializeaza produse Butterfly. Insemnele de pe el nu sunt la locul lor ori, nu cred ca Butterfly isi pune semnatura asaaaa "oriunde". Dar e posibil sa ma insel.
Din pacate fotografiile nu sunt de buna calitate si nu pot sa-mi dau foarte foarte bine seama. Daca le-as avea in fata ar fi altceva. Oricum, pe verso e o mica problema.

Respect.

(Leo, acea fata se vede de la o posta ca este copie. Cred ca daca sufli asupra ei sare orez din ea.)

Ultima editare:
Am testat fata respectiva pret de 15-20 de minute si, desi are spin si destula vigoare, este departe de ceea ce poate un 05 nou. Destul de probabil si-a pierdut proprietatile de-a lungul timpului, topsheet-ul devenind mai moale (desi arata impecabil), in concluzie trebuie sa te chinui de-a binelea sa dai o minge tare daca stai departe de masa. In plus, logo-ul "Butterfly", scrisul in relief, se deterioreaza doar trecandu-ti degetul peste el.
In concluzie fata este foarte veche, coapta, iar in acest stadiu degradarea va fi foarte rapida.

Vezi atașament 11312Vezi atașament 11313Vezi atașament 11314Vezi atașament 11315Vezi atașament 11316

Domnul Lica, verificati celofanul de la ambalaj. Trebuie sa aiba holograma.
Fatza la fața nu se vede foarte bine, pare a avea si ea o mica "eroare" insa buretele arata ca exista o mica problema. Scuze dar n-o sa dau explicatii. Le puteti cere firmelor ce comercializeaza produse Butterfly. Insemnele de pe el nu sunt la locul lor ori, nu cred ca Butterfly isi pune semnatura asaaaa "oriunde". Dar e posibil sa ma insel.
Din pacate fotografiile nu sunt de buna calitate si nu pot sa-mi dau foarte foarte bine seama. Daca le-as avea in fata ar fi altceva. Oricum, pe verso e o mica problema.

D-le Sorin, celofanul nu avea holograma, era simplu.
Cum si un coleg din Eforie a achizitionat o astfel de fata, daca nu e prea mare deranjul pt dvs., v-o pot trimite prin posta sa va dati cu parerea. Punem in plic 5 lei pt plata returului. ;)
Daca sunteti de acord, asteptam adresa dvs.
Va multumim anticipat!

Cu stima, L.G.

- - - Actualizat - - -

Am testat fata respectiva pret de 15-20 de minute si, desi are spin si destula vigoare, este departe de ceea ce poate un 05 nou. Destul de probabil si-a pierdut proprietatile de-a lungul timpului, topsheet-ul devenind mai moale (desi arata impecabil), in concluzie trebuie sa te chinui de-a binelea sa dai o minge tare daca stai departe de masa. In plus, logo-ul "Butterfly", scrisul in relief, se deterioreaza doar trecandu-ti degetul peste el.
In concluzie fata este foarte veche, coapta, iar in acest stadiu degradarea va fi foarte rapida.

Bogdan, doar ce am vorbit cu Rasvan Crisan.
Este de acord sa ii trimitem fata cu pricina la Bistrița si el s-o trimita mai departe in Germania la sediul Butterfly, pentru analiza si verdict.
Asadar, nu-l mai deranjam nici pe dl. Sorin...

Va ajut cu cea mai mare placere.
Repet, cumparand numai fete originale (adica din magazin) am acumulat ceva experienta de-a randul anilor. Chiar si cele trimise de prietenii de-afara (cumparate din magazin) sunt la fel cu cele compercializate de Rasvan Crisan, sunt impachetate corespunzator, au toate "detaliile" de foarte buna calitate si sunt expuse in aceleasi locuri de fiecare data.
Am fete de 4 ani, de 3 ani si acum folosesc una care a fost cumparata de vreo 7 luni cred dar pe care am lipit-o doar de vreo 2 luni. Cred ca am cel putin 6-7 fete Tenergy 05 si 05fx de pana la 3 ani vechime pe care le pot compara cu a dvs.

Dar daca d-nul Rasvan a acceptat sa va ajute trimitand fata in Germania eu zic ca nici ca se putea mai bine decat atat.

Daca insa doriti sa mi-o trimiteti sa-mi dau cu parerea, va ajut cu cea mai mare placere (si fara cei 5 lei pt retur :) ) si o pot trimite eu mai departe la Bistrița.
Cum decideti. Pentru mine nu e absolut nici un deranj.

Respect.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus