AmaTur: Turneu A Turneu A - Mediaș - 12 mar 2016 - Cupa Romgaz & “EMI-TT”

Bravo Lori!!! Ai luat locul intai dar si o rovigneta pentru „highway too hell”! Ne vom intalni... acolo jos!:twisted:

Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor, un turneu foarte reusit, a fost primul la care am participat si sincer mi-a placut organizarea! Inca odata felicitari organizatorilor si participantilor!

Un turneu frumos cu organizare buna.
Felicitari Simo Weiss!Stiam ca intr-o zi ,pasiunea ta pentru tenis ,iti v-a aduce si rezultate pe masura!
Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor!
Spor la antrenamente.

Am pierdut la plecare în fata săli o diploma cu locul 5 la.amatori și medalia.dacă le-a găsit cineva îl rog sa scrie pe forum.multumesc

....iar eu am pierdut "sferturile"(cu o minge mai mult de cascadorii rasului,ca la "mingea popoarelor",cine o gaseste sa fie foarte atent cu ea,sa nu-i fure "naravul"!!!!),le declar "nule"......
Stai linistit colega,le vei primi cand nici nu te-astepti caci sunt de locul 5,daca erau de locul 1 atunci erau sanse mai mici,ha,ha!......sper ca ai simtul umorului!!!!!

Am pierdut la plecare în fata săli o diploma cu locul 5 la.amatori și medalia.dacă le-a găsit cineva îl rog sa scrie pe forum.multumesc

Le-a gasit Dragos Temelie cazute pe jos afara, din cate stiu eu au ramas la el in sala.

Mulțumesc Florin.am sa încerc sa iau legătura cu el

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus