ÎNCHIS câteva lemne + fete second

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Salut Victor.

Imi poti confirma daca se poate considera ca Allround combinatia dintre lemnul Donic Waldner Dotec (la 200 lei) si cele doua fete Cornilleau Target Sound (Neagra - la 80 lei) si Donic Bluefire JP03 (Rosie - la 75 lei) ?

Mentionez ca sunt un jucator mediu, nici de atac nici defensiv si nu am mai jucat de ceva timp, dorind sa reincep aceasta activitate cu ceva de calitate.

In plus, daca raspunsul tau va fi afirmativ, poti face o reducere la acest pachet ?
Ai idee cate zile dureaza transmiterea unui colet la Ploiești ?

Multumesc anticipat.

Iulian

V-am lasat la amandoi un mesaj privat.

Ma intereseaza un tenergy 05 de 2.1 negru nou, ofer 230ron + transportul cu fancourier

Salut Victor.

Imi poti confirma daca se poate considera ca Allround combinatia dintre lemnul Donic Waldner Dotec (la 200 lei) si cele doua fete Cornilleau Target Sound (Neagra - la 80 lei) si Donic Bluefire JP03 (Rosie - la 75 lei) ?

Mentionez ca sunt un jucator mediu, nici de atac nici defensiv si nu am mai jucat de ceva timp, dorind sa reincep aceasta activitate cu ceva de calitate.

In plus, daca raspunsul tau va fi afirmativ, poti face o reducere la acest pachet ?
Ai idee cate zile dureaza transmiterea unui colet la Ploiești ?

Multumesc anticipat.

Iulian

Fata donic am primit-o astazi.......il recomand pe Victor pt cine vrea sa cumpere de la el ......Thanks

buna seara
dati mi un mp cu pretul si un cont
daca pretul eok va virez banii in cont si va spun unde sa trimiteti fata
Merci

Rezerva te rog skyline-ul , daca poti. Nu sunt sigur 100%, dar ma hotarasc azi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus