boib
senior
Mocanu Adrian-Targoviște-amatori.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Ma retrag si eu : Bărbățel Eduard! Am schimbat paleta si nu vreau să vin degeaba la concurs..!
Edy, daca imi permiti, ca sa te obisnuiesti cu paleta trebuie sa joci ! Iar la un concurs nu participi NICIODATA degeaba !Ma retrag si eu : Bărbățel Eduard! Am schimbat paleta si nu vreau să vin degeaba la concurs..!
Asa e George tin cont de sfaturile tale dar data trecuta cu paleta noua nu m am dus in superioare am plecat frustrat..o luna fara turnee dar ne vedem la antrenament! StimaaaEdy, daca imi permiti, ca sa te obisnuiesti cu paleta trebuie sa joci ! Iar la un concurs nu participi NICIODATA degeaba !
Si daca nu castigi nici un meci , schimburile de mingi cu diversi jucatori (si cu diferite stiluri de joc),atmosfera de concurs, prietenii
cu care te intalnesti ...... SI TOT IESI IN CASTIG !
Ceea ce ti-am spus nu este pentru ca sa-ti intorc decizia ci este un sfat de la ... un jucator cu vreo 47-48 de ani de tenis in spate !
...ultima retragere Vineri 10.03.2017, ora 21,00...
Si eu revin!!!!Am făcut rost de lemn în final și cu bucurie mă voi prezenta m?ine dimineață la sală.Scuzați-mi deranjul!
+se înscrie Mihai Savca, Ploiești.
Am făcut rost de lemn în final și cu bucurie mă voi prezenta m?ine dimineață la sală.Scuzați-mi deranjul!
+se înscrie Mihai Savca, Ploiești.
1 | Voicu Ionut | Craciun David Mihai | Mocanu Adrian | Eparu Matei | Ipate Virgil | Olareanu Madalina | Savca Mihai |
2 | Bivolaru Marius | Rusea Gheorghe | Duma Gheorghe | Botoc Ovidiu | Corbu Darius | Vasile Alexandru | |
3 | Bozga Razvan | Babus Liviu | Stancescu Sebastian | Constantin Cristina | Eparu Leontin | Vasile Cristi | |
4 | Marian Bogdan | Sarbu Dan | Iorgoiu Constantin | Ionita Fabian | Irimia Marian | Ozgean Seitomer |