AmaTur: Turneu A Turneu A Băicoi - 25.03.2017

Chiru Sorin a castigat cu 3-2 in meciul cu Dan Sarbu. Nu are importanta pentru Clasament... dar acesta este rezultatul corect.
Multumesc

Eliminatorii Open

1. Enciu Alexandru
-------------------- Enciu Alexandru 3-0
32. Bye
---------------------------------------- Enciu Alexandru 3-1
17. Istrate Cristian
-------------------- Ceacarescu Cristian 3-0
16. Ceacarescu Cristian
------------------------------------------------------------ Istrate Andrei 3-1
9. Totpal Marius
-------------------- Totpal Marius 3-0
24. Vladoiu Gelu
---------------------------------------- Istrate Andrei 3-1
25. Bye
-------------------- Istrate Andrei 3-0
8. Istrate Andrei

A. -------------------------------------------------------------------------------- Istrate Andrei 3-0

5. Cristache George
-------------------- Cristache George 3-0
28. Bye
---------------------------------------- Cristache George 3-0
21. Dracea Gabriel
-------------------- Navacioiu Marian 3-2
12. Navacioiu Marian
------------------------------------------------------------ Cristache George 3-0
13. Padurariu Costel
-------------------- Vlase Gheorghe 3-2
20. Vlase Gheorghe
---------------------------------------- Vlase Gheorghe 3-1
29. Bye
-------------------- Sencu Victor 3-0
4. Sencu Victor

3. Bujor Dragos
-------------------- Bujor Dragos 3-0
30. Bye
---------------------------------------- Bujor Dragos 3-1
19. Buzatu Vasile
-------------------- Teodorescu Sandica 3-1
14. Teodorescu Sandica
------------------------------------------------------------ Bujor Dragos 3-0
11. Stanciulescu Bogdan
-------------------- Stanciulescu Bogdan 3-0
22. Dobrin Adrian
---------------------------------------- Banescu Dragos 3-0
27. Bye
-------------------- Banescu Dragos 3-0
6. Banescu Dragos

B. -------------------------------------------------------------------------------- Bujor Dragos 3-1

7. Fratila Robert
-------------------- Fratila Robert 3-0
26. Bye
---------------------------------------- Fratila Robert 3-1
23. Motoroi Costin
-------------------- Tecuschi Dan 3-0
10. Tecuschi Dan
------------------------------------------------------------ Fratila Robert 3-1
15. Tigau Dan
-------------------- Tigau Dan 3-0
18. Soare Valentin
---------------------------------------- Ion Marius 3-1
31. Bye
-------------------- Ion Marius 3-0
2. Ion Marius

Finala - Open
Istrate Andrei
-------------------- Bujor Dragos 3-0
Bujor Dragos

Clasament Open

1.
Bujor Dragos - Bucuresti.jpg
Bujor Dragos - București
2.
Istrate Andrei - Bucuresti.jpg
Istrate Andrei - București
3 -- 4
Fratila Robert - Filipestii de Targ.jpg
Fratila Robert - Filipestii de Targ
Cristache George - Bucuresti.jpg
Cristache George - București
5 -- 8
Banescu Dragos - Pitești
Enciu Alexandru - Slobozia
Ion Marius - Brăila
Vlase Gheorghe - Slobozia
9 -- 16
Teodorescu Sandica - Ramnicu Sarat
Totpal Marius - Busteni
Tecuschi Dan - Brașov
Navacioiu Marian - București
Stanciulescu Bogdan - Brașov
Ceacarescu Cristian - Slobozia
Tigau Dan - București
Sencu Victor - Targoviște
17 -- 24
Buzatu Vasile - Buftea
Soare Valentin - Valenii de Munte
Motoroi Costin - București
Dracea Gabriel - Sinaia
Dobrin Adrian - Targoviște
Vladoiu Gelu - Brașov
Padurariu Costel - Brașov
Istrate Cristian - București
25 -- 26 1v gr.sup.
Dumitrescu Cornel - București
Mihaila Nicolae - Breaza
27 -- 36 0v gr.sup.
Hutanu Alin - Brașov
Mostovoi Andrei - Campina
Puiu Dragos - Urlati
Ropotan Iulian - București
Bolea Catalin - București
Ivan Valentin - Campina
Galiu Mihai - Brașov
Chiru Sorin - Campina
Darmaz Ion - Targoviște
***************** - Campina
37 -- 2v gr.inf.
Nitu Victor - Slobozia
38 -- 46 1v gr.inf.
Ivan Sorin Ioan - Targoviște
Neagoe Costin - București
Popa Mircea - Brașov
Sorescu Mircea - Paulesti
Cobeanu Marius - Breaza
Gaitan Tiberiu - Brăila
Papacu Bejoli - București
Bratescu Adrian - Targoviște
Nitescu Horia - Ploiești
47 -- 53 0v gr.inf.
Bozga Lucian - Baicoi
Manta Viorel - Baicoi
Coman Emil - Breaza
Bucsan Romeo - Pitești
Sarbu Dan - Ploiești
Stancescu Sebastian - Ploiești
Banica Dan - Ploiești

Ultima editare de un moderator:
un concurs reusit , felicitari organizatorilor , ca de fiecare data o gazda foarte bine primitoare, FELICITARI !!!

buna dimineata si bun gasit la ora de vara.un concurs interesant.un gand bun pentru participanti,organizatori, spectatori si activisti in domeniul comertului !

Chiru Sorin a castigat cu 3-2 in meciul cu Dan Sarbu. Nu are importanta pentru Clasament... dar acesta este rezultatul corect.
Multumesc

Dan, voi lua legatura cu Luci pentru a verifica rezultatele de pe foile de arbitraj si voi remedia rezultatul daca va fi cazul.

Vlase Gheorghe în 5-8 nu in 9-16. Va rugam sa rectificări greseala. Multumim!

Olteanu a luat locul 2 , nu locul 3 asa cum apare pe clasament.

Imi plac mintile agere in miez de noapte ;), dar, daca v-ati fi uitat putin atenti pe Tablourile Eliminatorii de la Amatori si Open, ati fi observat ca jucatorii la care faceti referire figureaza exact in pozitiile pe care le sugerati, doar ca, printr-un mister pe care nu reusesc sa-l explic acum, programul afiseaza clasamentul gresit (o "arunca" pe d-na Teodorescu in "5-8" si-l ignora pe dl. Vlase la Open, iar la Amatori, desi finala este clara, Olteanu-Panaitescu, dl. Cucu este creditat cu locul al II-lea. :( )
Maine, pe lumina, incerc sa-i dau de cap problemei, multumesc pentru intelegere.

- FELICITARI TUTUROR CASTIGATORILOR DE LA TOATE CATEGORIILE
- FELICITARI ORGANIZATORILOR pentru toate eforturile depuse

- Pentru ION MARIUS dupa pierderea meciului cu FRATILA ROBERT spun ca ar trebui sa fii CRIOGENIZAT :p si dezghetat inapoi doar dupa ce te apuci din nou de TENIS DE TOP:p
- Spune-mi ca au stins lumina in sala si ca ati jucat pe intuneric 👍
- ROBERT, FELICITARI pentru ca ai pus in palmaresul tau o victorie de genul asta
- ANA ai avut dreptate la BAICOI E SUPER.

Buna dimineata!Felicitari organizatorilor si concurentilor pt desfasurarea turneului! Felicit castigatorii si nu in ultimul rand pe prietenul meu Cristache George care iar si-a depasit locul in clasament si" a dat in mintea copiilor talentati".Deasemenea felicit pe Gica Vlase pt victoria importanta din grupa inferioara si pt locul obtinut in clasamentul final si pe Teodorescu Sandica pt locul ocupat si victoria impotriva mea.Si ca o curiozitate eu si prietenii mei mancam multe mere . La Baicoi spre surprinderea noastra merele si sucurile din mere romanesti au fost f bune si am primit si bon fiscal!
spre deosebire de un alt oras unde fructele au fost acre cu gust indoielnic neautohton si a treb sa facem cale intoarsa unii dintre noi ca " ne-am stricat la stomac"

Felicitări organizatorilor, care au fost gazde primitoare și felicitări participanților și câștigătorilor!

Trebuie totuși ca unii ”începători”, să nu fie atât de exigenți cu ei înșiși și să se înscie la categoria corespunzătoare (Avansați) priceperii în ale tenisului de masă și experienței dobândite în ani de zile!..:p

Felicitări Dragoș Bujor, Andrei Istrate și să nu-l uit pe ****************, a cărui evoluție este tot mai bună!

Cu respect!

Felicitari tuturor participantilor pt ardoarea cu care si-au aparat sansele si castigatorilor pt "demonstratiile" de tenis
de masa aratate(fiecare la categoria lui)!

As vrea insa sa fac mentiuni speciale pt. prahoveni ("patriotism local, bineinteles"):
- Corbu Darius din Valenii de Munte pt cresterea aratata fata de turneul de la Indoor("Mai multa incredere in Tine" -Ti-am
zis si la sala!)(bravo si tie Vali, cu 2-3 ore de antrenament pe saptamana ai reusit ff mult cu acest baiat) ! Bravo si lui Cristi si lui Horia pt locul 2 si 3!
- Fane Panaitescu - Ai demonstrat din nou ca valoarea nu are varsta, si ca,asa cum ai zis tu sa postez, "SCOALA" de la Indoor are valoare
si scoate Campioni !
- Fratila Robert care a facut un meci extraordinar cu Ion Marius ("si nu, nu s-a stins lumina") (chiar Marius a apreciat jocul bun
al lui Robert la sfarsit - bravo pt sportivitate!) dar si cu Bujor Dragos!
La sfarsit vreau sa-mi cer scuze celor pe care i-am "grabit" uneori sa inceapa jocurile pt ca fluenta turneului sa nu fie afectata!

Felicitări Cristi Cucu pt. prima cupă câștigată!
Dacă mai faci foamea o lună de zile și mai dai jos
5-6 kile ajungi campion!

Felicitari nea Fane, Robert,Cristin,Marius...da' multi mai sunteti! Mai am putin si scriu toate clasamentele😆 In sfarsit, felicitari tuturor si sper ca v-ati distrat bine!

un bun regasit tuturor.daca tot a mentionat cineva intr-un comentariu ca a primit bon fiscal pentru mere si sucuri naturale poate ne spune si daca a primit bon fiscal si pentru alte tranzactii comerciale din sala de la baicoi !

Am uitat sa mentionez un eveniment deosebit petrecut in sala de la Baicoi !
Surpriza lui Lucian de la inceputul concursului de open (...la sugestia organizatorului traditional
al turneelor de la Baicoi...am aflat ulterior de la modestul Luci) !!! Premierea pentru 200 de turnee jucate in
Amatur a lui Sandu Enciu ! La cat mai multe Sandule, la cat mai multe castigate si felicitari pt modul intotdeauna
plin de fair-play cu care iti aperi sansele !!!

Multumesc pentru felicitari prietene, dar vreau sa dau mai mult de 5-6 kg jos, fara sa ma gandesc sa devin campion.
Vreau sa ne crestem impreuna calitatea jocului. Ne ajutam reciproc pentru asta, dar tu m-ai ajutat foarte mult sa stiu putin mai mult decat stiam inainte.

Multumim partenerului VivaSport pt materialele prezentate la standul de vanzare de unde eu si prietenii mei am cumparat solutia de lipit Revolution fair-play cu bon fiscal deoarece la turneul de la Giurgiu din cauza umezelii create de ploaia de afara s-au cam dezlipit fetele!Acum am dat 3 straturi pe fata! si 2 pe lemn si speram sa tina cateva concursuri!

Back
Sus