Butterfly Energy Force 12

• Autor subiect Autor subiect TBSS
  • Dată creare Dată creare
De ce credeti ca talpa in partea inferioare e mai lata decit in partea superioara.exact ca sa previna riscul de entorsa. Intradevar fac un pic de zgomot la frig.folosesc de peste trei ani cei cu talpa inalta si sunt mai multumit decit de cei cu talpa joasa (de sala)amortizarea asta e.sunt concluzile mele si le mentin.

Pantofii sport pentru practicarea tenisului de masa au talpa joasa sau de inaltime mica, ceea ce confera stabilitate in timpul jocului. Partea de jos a talpii este facuta dintr.un cauciuc foarte flexibil si aderent(dar nu zgomotos) de culoare galbena. Probabil dvs. v.ati obisnuit cu acei pantofi Asics si va sunt foarte confortabili in salile unde jucati dvs.!!

Asteptand de multe luni un raspuns pentru Mizuno Wave Drive 6....care nu mai vine... am cumparat BTY Lezoline Germany ! Sa fie intr-un ceas bun:clap: !

Inclin sa cred ca nu sunt asa durabili lezoline! Am tb lezoline si nu sunt cu nimic peste mitzuno wave medal 5! Toata seria energy force de la butterfly era alta calitate fata de încălțămintea care este acum la bty, dar probabil si mai scumpi pentru ca la unii talpa o faceau cei de la asics!

Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk

Back
Sus