Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Nu prea cred ca joci la misto 4-5 mingi de meci.eedd a spus:L-a scos din ritm in asa hal incat Ma Lin joaca numai la misto cu el...si il mai si bate...e diferenta mare din pacate, sa fim seriosi
Au avut unele mingi in care efectiv isi batea joc la masa de Crisan.....nu stiu ce sa zic,si mie mi s-a parut o diferenta mare intre eieedd a spus:L-a scos din ritm in asa hal incat Ma Lin joaca numai la misto cu el...si il mai si bate...e diferenta mare din pacate, sa fim seriosi
jhonyqz, ca sa fiu in acelasi ton cu tine: te-am vazut cum joci pe topicul cu emfaza denumit: "EU pe youtube", esti tanar, teoretic ai avea vreme sa inveti, nu joci rau, frumos, DAR... oricat o sa te antrenezi si o sa te zbati, nu o sa castigi NICIODATA nu un turneu A, dar nici macar un turneu B de la amatori. De profesionism nici nu poate fi vorba.jhonyqz a spus:nu e vorba de anti joc,ma lin il bate oricand poate crisan sa fie in cea mai buna forma , este vorba de diferenta de valoare