parere Stiga Calibra

suiram

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
38
Locație
București
vreau sa va cer niste pareri despre paleta Stiga Calibra, e buna de ceva? cam cat face/costa una? 10x

Re: parere Stiga Calibra

Prima data gandul mi-a sarit la Opel Calibra.
Apoi dupa un google am vazut ca e vorba despre o paleta preasamblata. Nu merita luat asa ceva daca vrei ceva de calitate.Citeste topicurile despre cum sa cumperi prima paleta profesionala.

face 130 dolari am vazut pe net nu merita nici pe departe la banii astia iti faci una profesionala nu o jucarie,vb cu d-l valigti sau tibi ii gasesti pe forum si cred ca si mai ieftin de atat o sa iesi cu ea si o sa fie mult peste calibra

pesa a spus:
face 130 dolari am vazut pe net nu merita nici pe departe la banii astia iti faci un profesionala nu o jucarie,vb cu d-l valigti sau tibi ii gasesti pe forum si cred ca si mai ieftin de atat o sa iesi cu ea si o sa fie mult peste calibra
poate in romania face 130 de dolari.....
cumparata din strainatate in decathloane o gasesti la 50 euro cel mai mult
dar oricum...nici 50 de euro nu merita 😉

ok, am inteles, nu face banii... dar ca paleta, in primul rand calitatea ei, e buna? e profesionala, sau de amatori? si la ce stil merge cel mai bine? mersi pt sfaturile legate de pret;)

E o plaeta hobby,e buna pentru incepatori dar inutila daca vrei sa progresezi :roll:

Back
Sus