Se retrage Bubulac Cristi - open
Mult succes organizatorilor!!!
Mult succes organizatorilor!!!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Se retrage Malene Petru, Fagaras, Avansati, lista de asteptare.Buna seara. Recomandare. Fiindca tot s-au introdus peste noapte Wild Card-urile vin si eu cu o propunere:
Badea Mihai din Targoviste, inscris pe lista de asteptare la Elite. E amator "curat" nu face parte si nu e legitimat la nici un club.
Pustiul e foarte bun, "racheta" in 2022. In 4 luni si-a dublat MP-ul de la 13 la 26!!!
In ultima luna a castigat 3 concursuri B (Open, All, Elite+Open) la Bucuresti si Targoviste, invingand clar jucatori de Elite in semifinala si finala.
A avut evolutii bune la Topoloveni si Ploiesti, la turneele A+ respectiv A. Puteti lua relatii direct de la organizatori si jucatorii din Bucuresti si Targoviste.
Prin Targoviste se bate de la egal la egal cu putinii jucatori de Elite, asa ca lasati-l sa-si masoare fortele si cu alti jucatori de nivel maxim. Cred ca va face o figura frumoasa.
Va multumesc.
Bună ziua! Nu înțeleg de ce ce Vlad Maria Victoria este pe lista de așteptare? Din câte îmi aduc aminte, am inscris o din timp. Va rog sa verificați!