Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
cosapewe a spus:vasile e antrenor
Marius,intradevar e antronor dar nu a participat.A stat omu' la o bere si a vizionat meciurile,atat.marius a spus:Ai dreptate la Turneele de AMATouR nu au voie antrenori]
george a spus:din ce am citit, cosapewe se exprima clar, romaneste, pe intelesul oricui, ca dl Vasile a declarat ca isi doreste cupa in vitrina(prin jucatorul sau, Andrei Traista), desi pustiul nu avea drept de participare la amatori! aici era povestea!... de aici si pana la discutii de a avea drept de a privi/participa ca antrenor, e cale lunga si malitiozitate gratuita!!
oricum s-a luat o hotarare dreapta privind excluderea lui, si poate si premiul ii trebuia retras, ca sa fie un exemplu si pentru alti antrenori/jucatori activi(fie ei pusti) doritori de cupe/echipament din turnee amatori...
e regulamentar, fair-play si fara suparare!
o seara placuta!
george a spus:atunci eu am inteles gresit spusele d-lui cosapewe... mea culpa!
mai "vorbim si noi discutii", in loc sa ne antrenam!![]()
Eugen a spus:george a spus:din ce am citit, cosapewe se exprima clar, romaneste, pe intelesul oricui, ca dl Vasile a declarat ca isi doreste cupa in vitrina(prin jucatorul sau, Andrei Traista), desi pustiul nu avea drept de participare la amatori! aici era povestea!... de aici si pana la discutii de a avea drept de a privi/participa ca antrenor, e cale lunga si malitiozitate gratuita!!
oricum s-a luat o hotarare dreapta privind excluderea lui, si poate si premiul ii trebuia retras, ca sa fie un exemplu si pentru alti antrenori/jucatori activi(fie ei pusti) doritori de cupe/echipament din turnee amatori...
e regulamentar, fair-play si fara suparare!
o seara placuta!)))dl Vasile a declarat ca isi doreste cupa in vitrina(prin jucatorul sau, Andrei Traista),
vai de mine, sunteti departe de subiect domnilor...Vasile Fodoran nu l-a antrenat in viata lui pe Traista si nu este si nu a fost niciodata antrenorul lui, cum sa isi doreasca cupa pt el prin jucatorul Traista??/![]()
Vasile a venit cu mine si cu un prieten ca sa bem bere si sa ne simtim bine...si asta am si facut...nu s-a gandit nicio clipa la trofeu. doar a spus ca arata frumos cupa...in fine, vad ca deja toata lumea exagereaza, pai cupa aia era exact ce isi mai dorea Vasile saracul, dupa ce a castigat zeci de cupe la viata lui, si ca jucator si ca antrenor...domnilor, eu zic sa fim seriosi si sa nu aruncam cu cuvintele aiurea, mai ales cand nu ii cunoastem pe oamenii respectivi...