Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sfat alegere paleta

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Sfat alegere paleta

    Salut! Am ceva timp de cand joc ping pong cu oameni care au facut performanta si incerc sa ma tin dupa ei cu un tocator din decathlon (set 2 palete si 3 pingi, 2 tocatoare mai precis) si vreau sa imi achizitionez o paleta noua, dar mai performanta.
    Nu doresc sa investesc mii de lei intr-o paleta realizata pe bucati, lemnul separat si fetele, asa ca am cautat cateva modele gata o imbinate (acestea din ce am inteles, tot tocatoare se numesc ) ).
    Am gasit aceste 3 modele, insa daca aveti alte modele mai bune decat acestea ar fi ideal. Bugetul meu ar fi maxim 300 de lei.

    https://www.decathlon.ro/p/paleta-te...065?mc=8547988
    https://tt-shop.ro/248-racket-force.html
    https://www.emag.ro/paleta-butterfly...orite_products

  • #2
    Buna tinere,
    Felicitari ca vrei sa te inrolezi in randul pasionatilor de tenis de masa. Este un sport al strategiei considerat si asemuit de unii mai cunoscatori decat mine cu sahul, un sport frumos care se poate practica oriunde, oricand si la orice varsta. Revenind la sfatul pentru alegerea paletei sunt atat de multe intrebari care se pot pune pana sa se poata face o recomandare incat mai bine sa nu ne gandim. Daca esti la inceput de drum si cred ca esti, dupa ce palete ai in vedere, te sfatuiesc sa cumperi de la tt-shop, o paleta asamblata care poate sa nu depaseasca 500 lei astfel, strict pe considerent pret:
    - Lemn MAZE MAGIC maner drept ST - 170 lei cu urmatoarele variante de fete:
    - FLEXTRA grosime 2,1 mm, negru/rosu - 101 lei /buc; Total pret paleta echipata = 372 lei;
    sau - SRIVER grosime 2,1 mm, negru/rosu - 161 lei/buc; Total pret paleta echipata = 492 lei;
    - SRIVER FX grosime 2,1 mm negru/rosu - 161 lei/buc; Total pret paleta echipata = 492 lei;
    In Bucuresti este reprezentanta Butterfly, suni comanzi si ti le lipesc ei, iti protejeaza canturile paletei cu o banda si la un pret bun ai o paleta cu care poti porni cu curaj la sala. Daca ar fi sa optez eu pentru una dintre variantele de mai sus in ceea ce te priveste, as merge pe ultima varianta cea cu SRIVER FX.
    Sper ca te-am putut ajuta in luarea unei decizii!
    Spor si succes!!!

    Comentariu

    Who has read this thread:
    Procesare...
    X