AmaTur: Turneu A Turneu ''A" Amatori - Open - Cluj Napoca - 1 decembrie 2012

mmihai

organizator principal
Scor reacție
255
Vârstă
43
Locație
Cluj Napoca
LOCALITATEA:CLUJ NAPOCA
Turneul se va desfasura pe 2 categorii OPEN + AMATUR
DATA:1 decembrie 2012
ORA: 09.00
SALA: SALA DE SPORT - PALATUL COPIILOR
ADRESA+INDICATII ACCES: Strr. REPUBLICII Nr. 23
NR. MESE: 14 Donic
SPATIU DE JOC: excelent
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 9,00 - pana se termina
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: nelimitat
TAXA PARTICIPARE: 25 ron
MATERIALUL DE PREMIERE: cupe loc.1-2-3-4 OPEN+AMATORI, diplome loc 1-8 si
SE VA ASIGURA MINGI DE JOC, APA SI CAFEA.
SISTEMUL DE JOC: Sistemul clasic, cu grupe inferioare, grupe superioare si eliminatoriu (seturi 3 din 5).
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR : obligatoriu pe forum, telefonic pana vineri ORELE 20 (1 decembrie 2012)
ORGANIZATORI: Anitei Marcel, Miron Mihai 0745764947, 0740264046
PERSOANELE CU DIZABILITATI SINT SCUTITI DE TAXA DE PARTICIPARE.
Acest turneu este organizat in colaborare cu Centrul Lamont Cluj fiindca in data de 3 decembrie este ziua mondiala a persoanelor cu dizabilitati si cu aceasta ocazie vrem sa sarbatorim impreuna, pe cei care vor fii prezenti la acest turneu.

Ultima editare:
Daca vine alehandro trebuie sa imi fac si eu aparitia ca turneu asta ii in orasul meu de suflet.Na 90% ca vin.

Mihnea Gogu, Amatori (copii)
Gabi Gogu, Open
PS. Copiii platesc aceeasi taxa? Parca in Regulament este o prevedere in acest sens (taxa este micsorata pt copii...)

Mihnea Gogu, Amatori (copii)
Gabi Gogu, Open
PS. Copiii platesc aceeasi taxa? Parca in Regulament este o prevedere in acest sens (taxa este micsorata pt copii...)
Da Gabi ai dreptate am si uitat. Pentru copii taxa este de 10 RON.

Daca Creatorul ma ajuta voi fi prezent la concursul din 1 Decembrie la sectiunea AMATORI.
Moldovan Ioan este numele meu. Dupa aprox. 5 ani am reusit si eu sa ma inscriu pe forum, ca sa nu mai apelez la cunostinte.
Felicitari organizatorilor Anite Marcel si Miron Mihai pentru initiativa de a organiza acest concurs precum si celor/celei care pun la dispozitie mesele de joc.

Matei Dumitru - Deva - amatori
Am o rugaminte: e mai aproape pe autostrada, venind dinspre Deva ?

Back
Sus