Turneu Galați 1 martie

noniro

senior
Sala ADR

Adresa:bld.George Cosbuc nr.122-124

Mese 10 buc Tibhar Top conditii de joc foarte bune.

Taxa de participare---nu

Pers de contact: Dragomir Paul 0744/581591
Mocanu Ionut 0744/522405

Premii:
Locul I:o paleta buna
Locul II:o pereche de fete
Locul III:husa plus set de mingi

Gustari ,bauturi si tot ce trebuie :) :wink:

Ora de incepere aprox 10.

Va asteptam cu placere!

PS:pt cei care doresc sa vina de la distante mari am hotarat sa-i ajutam cum putem decontand o parte din cheltuielile de transport.

noniro a spus:
Discutam orice vor mai fi niste premii le anuntam in curand plus niste mentiuni.......
Din punctul meu de vedere, as prefera sa fie cupe si medalii in loc de premii, mie mi se pare ca sint amintiri mai placute de la turnee.

vor fi prezenti si... "puscasii marini"!
venim cu doua masini mici, am renuntat la microbuzul cu ghinion! (doua pene si... doi fumatori!)

Notati din Constanța:

Stanescu Marian,
Fratea Aurel,
Lica George,
Chipaila Mircea,
Gainuse Nicu,
Roca Marian,
Ionescu Dumitru,
Marcu Florentin,
Rencu Denisa- ultima, dar nu cea din urma...

FlorinBN a spus:
noniro a spus:
Discutam orice vor mai fi niste premii le anuntam in curand plus niste mentiuni.......
Din punctul meu de vedere, as prefera sa fie cupe si medalii in loc de premii, mie mi se pare ca sint amintiri mai placute de la turnee.

de asta am si zis ca revin cu detalii cupe vor fi sigur!

Stimate Paul,
venim si cu "ingredientele" dar asteptam sa ne intoarceti si voi vizita in august, la o plaja, un peste si un turneu de tenis, editia a 2-a...
Cu scuzele de rigoare, am uitat sa trec pe lista doi "puscasi" simpatici, care vin mai rar pe la antrenamente (deh!...joburi sofisticate):

Afuz Gabi
Mata Liviu

Va multumesc!!

PS Se pare ca va fi un turneu puternic!!
Daca se stiu premiantii deja, nu-i bai, sa se stie ca s-a inscris cu drag si "carnea de tun" ... :) miscarea, emotiile si spiritul de competitie conteaza pt noi!! :wink:

FlorinBN a spus:
marius a spus:
"Armada" de la Piatra Neamț va fi cu siguranta prezenta.
Mno, pai o sa fie probleme ca iar se va sti de la inceput cine va juca finala.

De ce ? Nu vine nici Toth, nici Nistor , nici Apian si finala sa fie Marius O. Bogdan N.
Oare chiar asa sa fie?
Nu cred sa avem nenorocul asta. :lol:

Am dori ceva informatii cum se ajunge cu masina dinspre Tecuci.
... adica ceva vecini de pe langa :?:

salut

salut

marius are dreptate nici Toth nu vine sigur dar s-ar putea sa vine Nistor si Apian. :lol: :lol: imi pare rau

Cu f. mare parere de rau nici din Bistrița nu poate veni cineva, ar trebui 3 zile alocate si e prea mult pentru neveste & co. De aia ziceam ca se stie cine va juca finala, dar poate sint talente ascunse prin zona, asa ca orice e posibil.

Back
Sus